Caption!

Dah lama tak lepak ngan member2…sekali dah berkumpul semua jadi gila…

Tapi takpe, boleh release lah sikit2 tekanan bekerja seharian…

 

Venue : Al-Nazmaju

Time : After office hour.

00030003_1.jpg

JJ : Cepat ah cepat…buat muka kahwin paksa!

 

00040004_1.jpg

JJ : Cepat, buat pilihan! Kalau ada dua orang lelaki je dalam dunia ni, kau nak pilih sapa?

 

Huhu…bengong ah budak2 nih!πŸ˜›

p/s : gambar2 menarik ini was captured by oren.

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

17 thoughts on “Caption!”

  1. cah..dari raut wajah ko yg happy tu (rujuk gambo ke 2) aku rasa ko pon tak kisah nak pilih yg mana 1 kan….anyway..it’s good to see u smile all over the face sampai napak gigi..

  2. exguynextroom;
    u’ve got time ah?

    shida;
    ahaha..kalau shida berkenan kat wak, that’s indeed very good! nanti echah sampaikan kepada wak! ahahah!πŸ˜›

  3. guynextroom…no more nasi air session with u dah la this time around..

    and no more…”encik, saya dari J*JR*” sambil mengeluarkan name card bila keter member2 eksiden kene sondol orang yang tak mampu berubah…

    eheheheheh

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s