Nampak hantu…

Semalam pergi Cineleisure ngan Pirate…Kebetulan pergi jumpa Pakcik saya di Sg. Penchala..alang2 lepak terus kat Cineleisure…Selepas dinner di Kenny Rogers, The Street tu, saya pun pergi toilet…

Masa nak kuar dari toilet tu, tetiba je saya nampak hantu bersiap sedia nak sergah saya…Tapi saya tak pulak terkejut. In fact saya just tengok aje kat dia, cari mata dia kat mana…Tapi dah muka buruk, so saya tak jumpe pun mata dia kat mana..agak2 dia pun dah bertentang mata ngan dia sebenarnya.πŸ˜‰

Saya pandang belah kiri, nampak pirate tengah tunggu saya…
Me:

ko tau eh hantu tu ada?

Pirate

tau….saja je malas nak remind ko…cuba carik kut2 ada kamera..entah2 mamat Bang Bang Boom entah…

Heh. Rugi plak tak sempat snap gambar hantu tu…

Rupa-rupanya hantu tu bekerja di situ…dia tengah tunggu kawan dia….nak sakat la tu..sebab lepas tu saya nampak girl tu berlari-lari kena kejar dengan hantu..

πŸ˜›

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

10 thoughts on “Nampak hantu…”

  1. hantu itu rasanya ialah seorang mamat yang bekerja di Cineleisure itu…dia saje je menunggu di tepi pintu keluar ladies toilet sebab nak sakat kawan dia…

    saya pun tak tahu dari mana dia datang…rupa dia sangat buruk, muka dia warna hijau, ada calar2 merah sket, pastu ada kain warna kuning kat belakang (kain yang ala-ala superman tu..)

  2. alaa, antu tu pakai helmet yang dah di cat dengan macam2 kaler.. tak menakutkan langsung… aku perati dia.. dia perati aku.. pastu aku lepak la kat ujung tandas je.. cos aku yakin, mesti geng2 bang bang boom tu.. tanak aaa masuk tv dengan ko chah… hahaha.. kang mak aku konpius plak.. huhuhu…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s