Boling….P** Portal!

Where : Mega Lanes, Endah Parade.

When : 10th November 2007

00620062.jpg

Some of the top scorer.

00520052.jpg

My team. 5th place…okay lah..

00420042.jpg

In the smoking room. Boys will always be boys…πŸ˜‰

00560056.jpg

Juara yang berlagak… anyway, they deserved it…

00610061.jpg

TM : 5th top scorer. Heheh.

00370037.jpg

Lin and Fish were having the delicious fried mee…fried by..ermmm me! ahahks!πŸ˜‰

00600060.jpg

All the participants…really love to be in the pic…

Thanks to all!

for more details , click here…

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

10 thoughts on “Boling….P** Portal!”

  1. alah, terpaksa admit.. memang berlagak.. kah kah kah

    nak wat cemane… 1st game 497.. 2nd 530.. 3rd game 535..

    keh keh keh… sedap oo makanan first prize.. hahaha.. padahal sama je…

  2. azhar, jangan biarkan pengalaman pahit yang sekali itu menjadi penghalang! boling best! saya pun pernah bola jatuh ke belakang, ke tepi…heheπŸ˜‰

    medcham and shah, kitorang dah memang best, tu yang boling pun akan jadi best! πŸ˜›

  3. sally : mmg menjilat garfu btul la mee goreng si echah ;p
    chah, nnti kalo ko ade plan nk bukak catering ke ape ke, bley amik aku dgn fish jadik model ko, ade gaya2 tlg promosi tuh ^_^

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s