Terasa sangat…

Terasa sangat bengong ok!

Esok flight ke Johor tapi satu benda pun tak settle lagi! Aiyak! Banyaknya kerja ku… Rasa macam tak nak pergi..tapi kat JB nanti sapa nak buat keje aku? Peng.S of course la datang bersiar-siar jer…tapi hopefully diorang semua okay and sudi menolong…

Oh, dalam program kat JB tu, tetiba jer(tetiba ke?๐Ÿ˜› )ada lawatan ke Singapore…dan aku tidak ada passport okay! Lagi lah bertambah2 malasnya…Buat passport = RM ku terbang…(RM350.00)

Nasib ada kawan yang sudi menolong esok di Imigresen.

Tadi my uncle called, regarding the purchasing. Nak kena sign agreement lagi. Masalahnya petang ni saya ada meeting! Tak dapat nak settlekan kerja itu. Mungkin esok selepas ke Imigresen saya drop by at his office.

Tenderette itu meetingnya hari ini satu dan esok satu. Yang esok punya report masih terumbang-ambing lagi! Tak tau lah… Penat my boss turun naik ke Bhgn. Kewangan dan ke Penasihat Undang2… Tapi sekali Kapret bukak mulut, semua report nak kena alter balik! Hampeh betul! Mencik!

Tapi nak buat macam mana. SYMP, kan?!๐Ÿ˜‰

Have a nice day, hopefully! Tata!

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

13 thoughts on “Terasa sangat…”

  1. I dont even think of sopping la shida…just a friendly visit to Singapore Road Transport Authority…..(rasanya lah…)

    rabak di awal bulan ni….ujung bulan ni dah dapat gajik!๐Ÿ™‚

  2. sally: echah..kirim nailclipper yg ada gambo lion..
    echah: ko ni ape la..nailclipper bleh beli kat malaysia, melambak2 le…cer kirim benda lain..tapi kirim dgn duitnya la..jgn dgn air liur jer..
    sally: ye la aku dah rabak ni…tu je yg mampu..kalo ko nak belikan sumthing more than dat.ok jgk..terima kasih….

    p/s: echah..do u get me?? hehe

  3. en azhar..FYI now imegresen dah cekap..within 24 hrs can get ur passport lo…tambahan pula ada member sebagai timbalan pengarah…

  4. ecah..regarding to report tu..my boss cakap it’s so general and mcm ada somthing wrong there..i guess..

    p/s: sori discuss benda ni kat sini..bz la sis…

  5. mama; heh. of course la ada something wrong…macam tak kenal Kapret aku tu. satu lagi, aku tidak jadi pergi Singapore…ahah sebab malas nak gi buat passport. Tak leh tinggal opis! Bizi!

  6. chah, jap je gi wat paspot tu. gi pbd tu pun cuma less than an hour..

    pi la.. bila lagi nk jengok experience “uniknya singapura”? lagipun, kat rtd singapore tu mesti byk benda bleh blaja utk improve knowledge kita..

    pi la.. pi la…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s