Benci sangat!!!

Mr. X is already waiting for me to pick him up! And I don’t want to pick him up! I don’t want to receive him. He’s not beautiful enough for me…I don’t want to accept him at all. Huhu…I cried already… I guess I just live with it…

Tak suka tak suka tak suka…

SYB : …it’s just a number la honey…

KPSU yang emo plak : Kalau awak tak nak pergi bising biarlah saya yang gi bising kat dia (salesman…)…

Oren : Sabar je lah…echah…cantik dah tu….

Boss yang cool : Takpelah..

Wait until I hear something from Pirates…

K, I guess I just live with it. Thanks friends!

Selepas sesi kaunseling tadi,

KPSU : dahlah…tak nak nangis2 lagi…pakai je lah dulu apa yang ada…

Pirates : Suwei, kau memang tak leh lari dari aku! haha….

Kalau yang faham tu faham lah..yang tak faham…next time akan saya ceritakan dengan lebih teliti lagi…tunggu!

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

22 thoughts on “Benci sangat!!!”

  1. owh ye ke…i thought that u moved already. dah lama tak hapdet tu yang ingat dah missed many things. heheh. just read your blog anyway…
    enjoy the rest of your time here. jangan nanti rindu2 lak nak balik keje sini.😉

  2. hehe..thanks.. saya maybe akan ingt suma² yg kat sini.. tp, utk nak balik keja disini.. fikir dulu laa.. heehehe..

    saya masih tergaru² kepala dan berkerut² kening nak paham.. :p

  3. aku saspek nombor keta baru ko x lawa..or nombor tu adik beradik sepupu dg nombor keta sani….

    keta apa mung amik???perari??mesedes??? or datsun buah hulu??

  4. mung amik keta pakai loan bank ko gomen??? bakpo lo ni leh kata nk pupus dh org amik loan keta gomen…ko mmg xdok dh loan gomen spt dlm pekeliling perbendaharaan bil 3 th 2004

  5. Aku tidak ambil loan gomen…ada orang amik..staff aku dan kawan2 staff aku ada yang amik loan gomen…aku pun tidak tahu la kenapa…wau! yamin memang mantap, siap ingat PP lagi..yak a au!

  6. adakah keta anda keluaran perodua???
    adakah keta anda myvi??

    mengikut pekeliling tu kadar 4% seth dikira atas baki tahunan

    kalo mu amik loan bank @ 3.99% selama 8 th..dg loan sebyk $43K..mu akan bayar RM56,725.60

    tp kalo amik loan gomen 8 th loan sebyk $43K..mu akan bayar RM50,320.32

    lebih RM6K penjimatan tu….

  7. zaha: kau telah menghijack topic..
    ecah: wawawa..i know that story..malas nak cerita kat u dari mana i dapat..i guess u oredy know la kan…tapi my advice ialah..sama mcm kpsu tu..pakai je la..next time boleh amik no. cantik. dan aku pun rasa patut je ko marah kat salesman tu….at least he know how u feel.
    oh ya..mcmana sesi lunch dgn Mr. X tadi?

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s