Hari ni…

Dah siapkan draft Minit Mesyuarat Agung kat JB ari tu (baru siap?ye..)…Esok BB nak cek.

Baru terima 2 set tuntutan kontrak penyelidikan. (setiap satu setebal 3 inci) + 1 yang diterima minggu lepas, belum disemak lagi. Nak kena chop and sign on every page. Huhu. macam nak buat rubberstamp signature, bleh?

Nak kena SETTLEkan virementtes.

Nak kena SETTLEkan paper tax exemption.

Chaiyok!!!!

Ermm…malam tadi nampak orang hensem…dalam TV la…huhu….Hensemnya dia…Robin Heiden, dalam movie Korea, Seducing Mr. Perfect

s1.jpg

Advertisements

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

55 thoughts on “Hari ni…”

  1. sape pompuan tu? sekali tgk cam pompuan yg blakon dlm Lovers in Paris kalo x silap(tatau la kalo silap ke)

    erm,saya pn suka tgk org hensem.. rasa best jek! hahaha.

  2. kalo ko ada astro box opis, skang (bulan nov- esok abis) ada citer highway star (korea..) ..
    ensem gak hero dia..

    haha..
    kalo ada info pasal dia, nanti akak roger2..

    Hahaha..

  3. woo…cito smale…sgh ensem mamat itu
    “ensemnya …10X” kata echah
    disusuli oleh aku sekali-skala
    ngatuk bedooh…terpaksa tido

  4. takuya tak hensem…tapi menarik. i like! apek jual sayur? hmmm setakat ni yang jual sayur kepada ku sama ada mamak atau mamat ajer…apek belum lagi… dimanakah kedai apek jual sayur yang hensem itu? 🙂

  5. fadh, or should i call you takuya….memang ko memang takuya…

    shah, itu i couldnt agree more.

    medcham, ermmm okayla..ko memang hensem la..

    en. azhar, mamat hensem itu memang menarik, buat saya tertarik…ahah..

  6. saya pun tak suka jugak orang hensem yang perasan bagus…memang lah dia berhak rasa hensem…tapi nak rasa bagus tu..huhu…

    kalau dia ada aksi2 berlagak..okaylah…get loose…foot loose

  7. aiyo…hopefully entry ini tidak menyakitkan hati orang yang rasa dia tak ensem…
    betul kata kak nana tu…asal hati baik udahlah..

    ermm..pesal ek kalau penjahat dalam tv jer musti kebanyakkannya tak henskem?

  8. oh, tidak..saya tak terasa pun..sebab saya rasa saya ni hensem..saya rasa pasti ramai lagi laki di luar sana yang merasakan diri mereka hensem..walaupun orang lain kata mereka memang tak hensem…hahaha… 🙂

  9. girl, tengok dari mata seorang angel…bukan dari mata angle..(layan kan je..)

    kak nana….layan kan je lah…

    huhu….

    jadik isu plak ketakuyaan fadh ni. kat blog aku pulak tu. hampeh.

  10. chah,
    tak kisah la muka dia serupa sape pun…
    takuya ke.. hans ke..

    kan akak dah cakap.. yg penting, hati baik dan berbudi pekerti..
    😉

  11. saje je..nak cukupkan komen, biar sampai 50 komen, bleh..hahah…

    nilah entry yang paling banyak komen. tapi….semua komen tak sentuh pun pasal kerja…pasal mamt hensem gak yang dibicarakan…hmmm…

    🙂

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s