SYB…

Tak tau nak cite ke tak. Seseorang yang best mungkin tak tau nama dia diakronimkan sebagai SYB. Kenapa saya panggil dia SYB? I am glad to share.

  • Dia berjaya membuatkan saya gembira, most of the time. Dia pernah jugak buat saya menangis, however.
  • Dia berjaya meyakinkan saya bila saya sendiri tak tau saya dapat buat sesuatu atau tidak. In short, he has faith in me.
  • Bila bersama dia saya akan rasa tenang dan gembira.
  • Dia sangat kelakar. Especially when he does the funny faces.
  • Dia sangat memahami. We don’t have to argue. We just understand each other.
  • Trust. Itu satu kualiti diri dia.
  • Dia hensem (di mata saya). Itu sudah mesti.
  • Dia cerdik. He’s smart.
  • He buys all my reasons. Haha. Whatever, dia layankan aje. Even when I made all the silly excuses. Layankan ajer la..
  • We look at the same thing, the same way. most of the time.

Dah la. Kang muntah korang. No, I am not gonna tell more. Thank you.

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

20 thoughts on “SYB…”

  1. anyone can be my SYB…maybe i have him now, maybe i’ll have him in the future…maybe he’s mine, maybe he’s not…maybe i find him later…maybe he’s right in front of me now..maybe he’s around…maybe he’s far away….🙂

  2. poyo! hahaha… walaupun aku mengerti perasaanmu, tp.. poyo jugak!! haha…

    takpo takpo.. just remember what i’ve told you kat nazmaju last friday night eh adeq! (about the akibat thing)

    chaiyokkkk… i’m everywhere to support u!

  3. ida cuba teka apa makna akronim SYB tu, tapi takde yg sessuwaiii:

    Sidia Yang Bodoh?

    Samat Yang Berhormat?

    Selipar Yang Busuk?😉

    Saya Yang Beautiful?

    ape ek? apepun, saya sentiasa doakan chah bahagia dan berlapang dada sentiasa. best kan kalu rasa happy cenggini. hilang rasa sedih dulu, luka lampau. yang penting, saat ini, bahagia ini, damai ini.

    di sini dengan dia atau tanpa dia.

  4. owhhh.. sangat berbeza dari capaian otakku😉

    personally i like the slipar yg busuk tu, but, mesti lari dari konteks, hahaha

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s