Jiji went to Ampang!

Semalam saya telah mengadakan sesi suai kenal antara Jiji dengan MRR2 dan Jalan Ampang. Saya gerak dari Putrajaya dalam kul 6.45pm dan telah selamat mendarat di rumah pakcik di Ampang pada jam 7.50pm. Alhamdulillah.

Saya ingin mengucapkan terima kasih kepada co-driver dan penumpang yang mempunyai keyakinan dan paling penting keberanian untuk menemani saya memandu sampai Ampang.

Terima kasih banyak2…to Ngah dan Cikma, (no, they don’t do blog) thanks for the delicious meal, eventhough we were there on short notice. (read medcham on Kelantanised). So were they.

Ni ada sket2 gambar dari aktiviti last weekend.

img_0227.jpg

Aktiviti memerhati kecederaan Jiji

img_0218.jpg

Eh, ada burung membuang dan ditalakan kepada bonet depan Jiji!

img_0217.jpg

Echah sedang memandu Jiji…baju merah itu Encik Pirate (xnak interframe..)

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

14 thoughts on “Jiji went to Ampang!”

  1. a ah kak nana…keluar taman dato’ ahmad razali, masuk kut tepi taman dagang tu, lalu depan galaxy, dagang avenue, then exit kut tepi excella business park tu…terus masuk mrr 2…mantap..heheh.🙂

    tapi parking fail lagik~ huhu

    buzzybug, jiji lum mandi lagi..sejak dia sampai nih…huhu

    hari ni jiji genap 2 minggu!

  2. then exit kut tepi excella business park tu…terus masuk mrr 2…mantap..heheh.
     

    oo…jiji dah lalu depan excella BP.. wah wah wah… dtg malam2 lak tu…

  3. takpe laa.. skang dah ada teman baru… teman lama dah tak diajak dah.. takpe lah.. lepas nie.. all invitations akan dideclined

  4. bersosial ke? dalam hidupku ini…cuma ada Jiji, kawan2 dan opismate…huhu…tapi takpe..kena positif dan optimistik~ guna kan semua sumber yang ada dengan mantap!

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s