Hari ni…(Part II)

shahzere Posted on Dec 6 2007, 04:01 PM

hari ni…ada orang kata echah salah faham. tapi bukan salah echah kalau echah salah faham. sebab gaya persembahan itu gagal mencapai maksud yang ingin difahami orang lain (read : echah)…

ada orang kata yang penting saling memahami. tapi apa yang nak difahami kalau benda yang disampaikan tu tergantung (macam lagu melly goeslow) dan bukan untuk echah, buat apa echah susah2 nak memahami.

hah taik kucing semua tu!

Boleh tak kalau nak cakap : Whatever!

Untuk korang, there’s no need to understand. Tak penting.

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

15 thoughts on “Hari ni…(Part II)”

  1. that kind of muvie is needed a datuk, not everyone in this world can digest the same heavy serious muvie that u fond of. rilek a. it depends, kalau negatif, jgn ikut. tiap orang ada kegemaran, kebencian masing2…not everyone can tolerate what we like, not everyone despise the things we can tolerate. the key is, adapt. tolak ansur. rilek ok.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s