Jujur

Duhai kekasih pujaan hatiku
Dapatkah kau memberiku satu arti
Sedikit rasa yang bisa ku mengerti
Bukan sumpah atau janji

*
Buktikanlah bila kau ada cinta
Setulus hatimu bisa menerima
Sebatas kejujuran yang kau miliki
Bukan sekedar bersama

reff
Jujurlah padaku bila kau tak lagi setia
Tinggalkanlah aku
Bila tak mungkin bersama
Jauhi diriku lupakanlah aku

Jujurlah padaku bila kau tak lagi setia
Tinggalkanlah aku
Bila tak mungkin bersama
Jauhi diriku lupakanlah aku selamanya

Tetiba dengar lagu ni..teringat lak zaman2 dulu…Layan gak sebenarnya.๐Ÿ˜‰ heheh.

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

22 thoughts on “Jujur”

  1. Layannnnnnn…
    Hak hak hak..

    akak x suka dgr lagu indon sebenarnya…
    tetiba Ella yg amat meminati akak tu…(errrr… akak yg minat kat dia sebenarnya….) dia nyanyi lagu ni plak…

    Tapi tak suka gak walopon Ella nyanyi besh..

  2. zaman dulu2 lah…zaman lagu ni menjadi antara feveretku…heheh๐Ÿ™‚

    ahak…echah tak minat a ella nyanyi lagu ni. jadi lembik. heheh….๐Ÿ™‚

    peace!

  3. lagu radja.. ada best ada x best.. sy bleh dgr je lagu radja nie, kalu tgk music video radja, sy x suka sgt, sbb x hensem sgt penyanyinya.. hahahaa.. ok, sy kan alergik ngan lelaki hensem

  4. ahaha, dulu member yang disayangi pernah cakap…
    “aku rasa radja ni masuk dalam kategori suara best tapi rupa lak kurang…”
    ermmm wht to say, tiap2 orang ada kelebihan dan kekurangan masing2 la kan…
    saya pon alergik jugak orang hensem…

  5. >> akak majuk ke? hahaha….

    eh niza, tagline utk radja tu mcm leh gak guna utk DJ2 radio kan?

    sore sedap tapi tidak ensem..(mcm kieran..tp akak suka kieran jugak sbb akak rasa dia ensem..)
    mesti si echah ni x suka DJ radio sbb ensem DJ takleh ditgk diruang udara…. echah ni dia alergik org ensem je…

  6. kieran? ok lah..ari tu gi function kat klcc, jumpe kieran, dia jadi emcee…sekali tengok2 pakai baju warna sama…nanti nak letak gambar la kat blog…biar kak nana jeles heheh…

    tak kisah…tak hensem pon takpe, asal sedap mata memandang…sudahlah….

    huhu๐Ÿ™‚

  7. lor.. tak jeles nye akak!!!
    kieran adalah cth bg ‘tak hensem pun takpen..asal sedap mata memandang…’

    huhuhu…tgk kieran jadik polis dalam citer kat astro tu..
    hahahaha….

  8. a ah..setuju…ramai dj sekarang dah over expose. tak larat seyh..pagi petang dah kuar radio, tetiba malam2 pulak ada kat tv…nasib baik tv sekarang banyak channel, bleh pilih2…

    (rujuk rancangan oh lelaki…tak larat!!!)

  9. akak tgk rancangan tu smlm..
    huhu… shamsul dgn rusdi tu..

    seb baik diorg best dan asyik mengenakan si nana dgn fara tu..

    akak paling kesian yg masa Q haidar…
    melaser je nana kata dia..

    sekali sekali pengacara kena laser, best gak kan??

  10. tulah malam tadi nasib baik si rusdi ngan shamsul tu okay.

    masa q haidar tu tak tengok plak…tapi housemate ada citer…ermm si nana tu memang…entahlah…bila ntah nak jadi sensitif sikit…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s