Kenduri, meet up etc.


00510051.jpg00440044.jpg00500050.jpg

 

 00390039.jpg00540054.jpg

 Kenduri Faz, di Kulim.

 

00320032.jpg

 Me, Niza and Kak Nana.

Unbelievable,  kami tiga orang semua datang pakai baju merah! macam janji lak!😛

 

 

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

18 thoughts on “Kenduri, meet up etc.”

  1. wow..suka la dengan muka depan blog echah..gambar nota ptk lagi tu…dasar fiskal pulak tu..aku tak jwb pun soklan tu sbb aku tak sempat baca pun apa menatangnya dasar fiskal. belajar dah dulu tapi lupa la..byk sgt mkn semut…btw..ptk memang tak best…

  2. Me, Niza and Kak Nana.
    Unbelievable, kami tiga orang semua datang pakai baju merah! macam janji lak!

     
    kita pun tak sangka kan nak dtg dengan kaler yg sama kan…?
    memang sejiwa kan,..

  3. niza n kak nana…tu la kata, sejiwwo!

    zuriaf, ni echah letak sebagai memenuhi ayat “pic later okay” di post sebelum ni…

    nanti letak lagi lah…tak sempat….

    anyway, esok dah balik raya!!

  4. Pingback: hide & seek

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s