atas nama hapdate!

Takde apa pon nak share lagi buat masa ini.  Memandangkan cuti yang diambil agak panjang, jadi kerja pun agak banyak lah yang tertangguh. Oleh sebab itu, saya nak menghadap kerja dulu barulah saya akan kemaskini blog ini dengan entry2 yang hangat-hangat tahi ayam. Hmm…

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

19 thoughts on “atas nama hapdate!”

  1. fadh, mestilah balik…cuti 20-25 Dec. Awal pagi tadi, kul 1.15 am baru sampai di rumah di putrajaya. Hampir 14 jam perjalanan (termasuk pit stop lunch di Setiu, makan satar di Kemamang dan dinner di Temerloh and supper di Al Nazmaju Precint 9)…lalu kut Terengganu…jalan Gua Musang rosak….mengantuk..

    Terima kasih kak nana, tolong jawabkan…🙂

    Nolee…sama lah aku pon ngantuk gak, tapi kena kuat!

    Tak pasal2 hapdate gak kat komen. Hehehe😉

  2. wah-wah sempat lagi supper kat nazmaju p9.. ecece…

    byk btul pit stop kan?..belum lagi pit stop part panggilan alam.. hahaha..
    nanti aku transfer gambo yg smpt di snap esok..
    lupa bwk cable..

  3. kak nana…nasib akak memahami…thanks kerana tidak menaruh prasangka buruk kepada diriku…

    nolee…kualiti time tu….ahahahah (mesti pirate sakit jiwo)

  4. btul2 update ni.. hehehe.. x per.. update camni pun dah cukup just to let others know that you’re fine there.. *peace* dan selamat kembali bekerja..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s