Overnight…

Lepak2 ngn girlfriends malam tadi…ala-ala pillow talk..mendengar cerita pengalaman menyesuaikan diri dengan keluarga mentua. Happy dan berseri-seri wajah pengantin baru, meski berjauhan dengan suami. Dalam tak sedar, dah sebulan rupanya bergelar isteri.

Bersediakah kita? Saya yakin semua tu ada dalam kepala Nolee dan Oren malam tadi. Hmm I was thinking about the same thingSyikin kata, once dah kenal suami…(dalam kes dia lah…kitorang bertiga belum lagi..), dah tahu yang he’s the one for her. I hope aku akan rasa feeling cgitu. Ahah.😛

Tapi bila entah. Kiri kanan ni, semua rakan seperjuangan dah membuka langkah to the next step.

Best bercerita malam tadi. Thanks to Oren, sudi luangkan masa with me.

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

20 thoughts on “Overnight…”

  1. haha.. aku sambung sikit extended version ngan pengantin baru semalam..biasalaaa she’s been my counsellor since dolu-dolu hahaha

    the next step?.. I think it is kinda a BIG LEAP for me..jenis yang lompat tinggi guna kayu tuh… harap ada kusyen empuk di sebelah sana.. hahahaha..

    ape aku merepek nih

    adeh again the big Q.. bersediakah kita..?

  2. bersedia tak bersedia, terpulang kat diri masing-masing… kadang2 bila kita rasa dh bersedia, tup-tup on the big day, memang rasa kurang bersedia.

    sesetengah orang plak, dalam tak bersedia, lepas harungi segala, actually dia dah bersedia seadanya dia..

    nak tunggu sampai bersedia, takkan pasti sedianya tu memadai seadanya.

    yang penting niat dan tawakal kita…

    nolee, oren n echah, korang dah sedia la!

  3. shida dan kak nana…hmmm syikin kata semua ketaksediaan tu akan bertukar menjadi kesediaan dengan sendirinya, sebab bila dah berdua, semua dikongsi bersama…kalau takut pun, kita tahu, ada orang akan sokong kita…

    azhar…kalau dah jodoh tak ke mana…

    pi, entry ni memang untuk mu, specially part nih

    Kiri kanan ni, semua rakan seperjuangan dah membuka langkah to the next step.

    zahack…tu orang dah berpengalaman bagitau tu…hmmm thanks abang!

  4. bestnya buat pillow talk…😉 dah lama x buat xtvt camtu… you’ll feel it when the time comes.. dun worry.. hehehe.. mcm la ada pengalaman.. hahaha..

  5. setuju dgn zaha,,nak tunggu betul2 bersedia sampai bila la tu…yg penting duit dah cukup, physical sihat seadanya, boleh berfikir dgn matang, dan dah boleh share everything (EVERYTHING) dgn org yg lain jantina dgn kita..kalau dah ok semua tu..dah sedia la tu..
    echah dah ada semua tu kannn….

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s