Bercuti?

Semalam masa bosan2 menunggu mata lelap, saya jenguk balik buku masa frust (ala-ala diari, tapi tulis masa frust jer🙂 ) saya. Tetiba ada ternampak, something yang saya tulis entah bila, maybe on this year kut,

by the end of this year, bercuti ke Penang

Tapi ni dah hampir hujung tahun, and tak pergi pun Penang. Hmmm…hari tu lalu ajer masa on the way nak pergi kenduri Faz di Kulim.

Maybe next year, I will have chance to go there, and have nice time. Niza, dah stabil bagitau ek. Nak gi sana. Heheh.🙂

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

11 thoughts on “Bercuti?”

  1. hahaha.. define stabil tu? kalu rumah tu, korang duduk je umah saya.. pengangkutan, bleh naik keta kecik saya, makan?? haa.. ni yang tatau ni.. kalu nak makan hotel2 tu susah la nak stabil, kalu stakat makan seafood tu, insyaAllah skang pun dah stabil..

    mai la datang melawat saya~ penang~

  2. shida; jom!

    en.azhar; takpe…niat dah ada tu…ada rezeki sampai lah…

    abikal; of course kena pergi nite market tu…faveret place since year 2000 lagi…tapi baru 2 kali dapat pergi…huhu🙂

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s