National Treasure 2.

nationaltreasurebookofsecrets_poster.jpg

Sabtu lepas saya telah pergi menonton wayang! Saya tengok cerita National Treasure 2. Tak tengok pun yang first, tapi takpe, saya ada movie guide yang best.

Saya dah lama tak review movie!

Cerita ni overall okay lah, sebab ada part2 yang kelakar dan serius yang kena pada tempatnya. Maksudnya, takde lah lawak bodoh.

Alahai, tak reti lah nak review. Hehe. Pergi tengok sendiri lah! Best!!!

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

9 thoughts on “National Treasure 2.”

  1. saya pergi tengok kat PICC ari tu…tapi seat belakang la cket…

    straight dekat tmpat fahrin n linda bercakap..silap2 masuk pun tv…tapi mana nak tahu…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s