It’s Friday guys!

Tahu-tahu sendiri. Kawan-kawan seperjuangan macam serba salah juga kerja hari ni.🙂 Gurau saja. Tak kisahlah hari apa pun, kerja tetap kerja okay!

Saya tak nak bebel apa pun, biasalah, hari Jumaat, nak tinggal lagu lah untuk dihayati sepanjang 2 hari saya tak update blog.

Esok saya ada Tournament Bowling kat Cineleisure, pukul 10.30 pagi. Entahlah. Tak tahulah perform ke tak.

Okay, lagu ni…lagu lama, nostalgia gitu. Enjoy!

Saat Yang Bahagia…(SYB lak!)

Saat yang bahagia
Datang sekejap saja
Namun dalam hatiku
Kasih sudah menjelma
Meresap di jiwa raga
Kekandalah pujaan hati dinda

Saat yang bahagia
Datang sekejap saja
Namun dalam hatiku
Tidak dapat melupa
Adinda pujaan jiwa
Kekasih yang jelita
Penawar duka

Kandalah harapanku
Kekasihku sayang
Kumohon doa restu
Malam dan siang

Marilah dinda mari
Kita bersama
Meraikan asmara

Saat yang bahagia
Datang sekejap saja
Bawa kisah asmara
Dalam hidup kita

Seandainya kita rindu
Sebutlah oh sebut namaku selalu…

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

7 thoughts on “It’s Friday guys!”

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s