Hujung minggu!

Just want to say thanks to dear friends yang memeriahkan hujung minggu saya!

Petang Jumaat, temankan Exguy dinner. Hani dan Aziey from his department were also with us. Malamnya, saya ikut TM melawat housemate dia, Juju (bukan Juju ni)  di Kajang Specialist. Dinner di Sate Kajang Haji Samuri dengan dia. Alang-alang dah sampai Kajang. Eheh macam jauh je. Ehmm…nampak kereta Maikel Skofil tengah park depan restoran tu. TM tried to call him, he answered but he couldn’t make it to meet us. He was there with his friends. TM lost RM1 betting. Huhu.

Saturday morning, I had the tournament. I was at 21st place, daripada 44 peserta. My team at 5th place, from 12 teams. Nice la tu. Haha. :)  Petang tu melepak dengan TM, membuang masa. Tengok wayang, The Golden Compass. (Baru tengok!)  Then, dinner di tempat makan nasi air favourite kitorang (read : Oren, Paris, Fish, Jimi J, Nolee, Pirate, DD.) lepas tengok wayang atau bowling di Mines, mesti nak pergi sini.  Later, Nolee and Pirate came to join us. Lepak lagi. Sampai rumah kul 12 a.m.

Sunday. TM surprised me!  Heheh. TM ni sangat susah bangun pagi! Tapi disebabkan Pirate made him agreed to have breakfast, he rose early! So, we had breakfast di Al Nazmaju. Me, Nolee, Pirate and TM. Tengah hari sampai petang, saya lepak saja di rumah. Did the laundry, and mengemas rumah sikit2. Huh. Jarang sangat spend weekend lama2 di rumah. Tengok DVDs. Best sangat bermalas-malas di rumah.

Petang, gi Bagan Lalang lagi! Dinner ramai2 kat sana! Sangat syok! Peserta : Oren, Fish, Paris, Nolee, Jimi J, TM, Pandi and  Aini, and me, of course.

Balik tu, lepak2 tengok rumah baru Oren and Paris sekejap. Sampai rumah pukul 10 malam. Penat but happy, and full!

Ah…weekend yang sangat full!  But I like!

Thanks guys!

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

26 thoughts on “Hujung minggu!”

  1. akak hujung minggu g kenduri kawen kawan akak yg baru keje MOT tu… ingat x kwn akak yg akak kata, dia bhgn kewangan tu..

  2. ida lagi best chah,

    saturday:
    abiskan masa buat kerja kat opis dari pagi sampai malam, then pegi amik ayah kat lcct, jumpa family yg baru tiba dari mekah kat klia, pastu gi bangi umah diorang. by 3 am baru settled down kat umah sendiri. tido ko

    sunday:
    6am siap-siap gi lcct drop ayah, 8am sampai opis, 9pm balik umah mandi, 10 pm sampai opis balik. 11.30pm-12.15am tido jap. 12.30am-7am sambung kije balik.

    ni pon ada ninong-ninong sket lagi ni..

  3. kak nana…adakah kak nana sudah mengetis sehelai sirih junjung? huhuhu😉

    shida…itu memang pantas banget! takdo rupe weekend dah tu. takpe, berkhidmat untuk negara…hopefully by next month, boleh rilek sikit.

  4. -penuh ngan event& frens.. good.. hehehe..
    -bagan lalang best makan seafood..
    -terer la tuh bleh dpt #21 dalam bowling tournament..

  5. betul! saya tengok 4 movie dalam dari pukul 11 am – 5.30 pm. diselang selikan dengan aktiviti membasuh kain dengan mesin basuh, menjemur kain, tidur (tertidur masa movie tak best), bangun tidur, sambung balik tengok DVDs…huhu sungguh berkuasa rasanya.

    balik dari bagan lalang sambung lagi, 2 movie sampai kul 12 lebih. gilo!

    baru sedar agak gilo jugak rupanya aktiviti penontonan dvd saya itu.

    tapi still tak leh lawan peminat2 drama korea/taiwan/jepun apa2 lah yang bersiri sampai 20-30 cd tu…

  6. kedai nasi air tu dekat belakang maulana besar yang depan jejantas dekat hentian serdang tu. perasan tak? masuk kut tepi minlon tu. kedai nasi air tu dekat deret2 kedai makan kat belakang tu. kedai dia ada sign board warna oren.

    nasi air dia kira okaylah. kalau ada masa pergilah cuba. tapi jangan letak harapan setinggi langit plak, takut nanti tak kena dengan citarasa.

    satu lagi, kedai ni bukan cam kedai nasi air kat kg.baru yang boleh pilih2 lauk tu tau. nasi air kat sini ready package.

    opss…panjang seyh promotion aku buat. enjoy!

  7. echah…
    akak lom test sireh lagik..
    kenduri tu wat kat dewan..bukan kat umah…

    umah dia jauh lak tu dr dewan tu…
    so..next kenduri, 2.2.08 ni..
    hehe..(ni kenduri kwn lain lak..)

  8. ahah…tapi kak nana jangan bagitau orang tau kalau dah berjaya curi sirih, nanti tak jadi. yak a au!

    background echah pun dulu pernah gak theme ni. tp member tanya, tengah sedih ke background gelap semacam…tapi sekarang ni echah ok jer…tak sedih pon, saja nak pakai theme ni. nampak smart. encik rain tentu suka. kata dia, hitam nampak kemas!

    yak a au!

  9. en.azhar…bahasa inggeris saya sangatlah tidak pantas. encik perli ke?

    medcham…memang sangat best! besta sungguh sedap. besta sungguh lazat! (lagu iklan kicap besta)😉

  10. nana..saya pun gi kenduri naniey kat port klang..kawan awak rupanya…patutla saya mcm nampak sorang gadis melilau2 mencari tepak sirih..hehehehe

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s