Tag dari Kak Nana

Tag dari Kak Nana..dapat dari pagi tadi, tapi disebabkan ada komitmen kerja, baru ada peluang nak siapkan. Enjoy!

Azam tahun baru…

  • Menjaga diri dan family dengan lebih baik
  • Menyimpan untuk masa depan (yang ni macam susah sikit)
  • Menjaga harta benda yang sedia ada dengan lebih baik (Insya Allah..)
  • Menjaga hubungan yang baik dengan rakan2 dan orang lain yang berkaitan (di tempat kerja dsb.)
  • Bekerja dengan lebih baik….
  • Melakukan tindakan yang betul dan sesuai pada masa2 yang betul dan sesuai (termasuklah kalau2 ada boyfirend di masa hadapan..yak a au!!).Tindakan adalah berdasarkan situasi yang dihadapi dari masa ke masa.

Kenangan pahit

  • Jiji cedera
  • Bergaduh dengan kawan2…(dah baik balik, dan hopefully tahun ni kita semua akan lebih matang…)
  • Takde dah kut…

Pengajaran Tahun 2007

  • Hendak seribu daya!
  • Jangan malas! (dalam segala hal!)
  • Kalau tergerak dalam hati, buat saja…Jangan buat dek je kata hati. Didapati, my first intuition selalu betul dan mengena…
  • Jangan menyesal benda yang dah lepas, tapi cuba perbaik diri dari masa ke masa…

Pencapaian paling bermakna 2007

Kalau ada pose menarik, sila paparkan di sini…(post ke pose? takpe, aku letak dua-dua…)

0817-henney3.jpg

Post aku yang menceritakan pasal Mr. Henney ni sebanyak 3-4 baris sahaja, telah mengundang sebanyak 53 komen. Tu top posts of the year, aku rasa…

dsc00668.jpg

Pose pulak…Ni ke? heheh. entah lah! after tension lunch! best giler dapat minum latte panas!!🙂

Tag 8 lucky friends? Hmm, here’s the list! Kawan2, kalau sudi dan ada masa, silalah…

 

 

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

8 thoughts on “Tag dari Kak Nana”

  1. woishhh… aku kat pulau lagi.. tak dan nak buat ni.. tgk arr kalo ada masa eh.. but aku dah ada idea utk pencapaian tu.. ahaks…

  2. ho…ai tokleh nk apdet blog la yu….blog ai kena blok. ore aisiti ai kijam. habih dio blok. all in all azam thn br ai, ado so jah stakat ni…nnti kelik dumos ai royak ko yu.

  3. medcham…thankiu…
    insyaAllah aku ballik..bakpo? nak singgah di rumah?

    sufi, ooo…patutlah lama yu tidak updet blog. takpo, nanti kelik kita diskas di rumah eh…

    haha..take ur time nolee…😉

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s