Tak nak a tulis lagi…

cat.jpg

Sedih dan penat. Lepak sekejap ek.

Hibernasi.

 Waktu terasa semakin berlaluTinggalkan cerita tentang kita
Akan tiada lagi kini tawamu
Tuk hapuskan semua sepi di hati

Teringat di saat kita tertawa bersama
Ceritakan semua tentang kita

Ada cerita tentang aku dan dia
Dan kita bersama saat dulu kala
Ada cerita tentang masa yang indah
Saat kita berduka saat kita tertawa

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

19 thoughts on “Tak nak a tulis lagi…”

  1. korang, thanks for the words..

    noktahhitam…itu gambar surf internet je…kat google. type sad cat, then dia pun kuar…hehe..comel kan? that’s why i put it in my blog…😉

  2. kucingku namanya gemok, sbb terlalu dimanjakan setelah kematian adik-beradik + mak nenek dia… tp skrg da jd kurus balek setelah dipaksa berdiet, hehe

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s