selamat…

printadbanner_junglebm.jpg

Heheh. Saje jer sekali sekala menyokong seruan majikan. Menyebarkan kempen untuk tujuan kebaikan.

Okay, hari ni adalah hari ulangtahun kawan baik saya iaitu Norhafizah “Jaja” Mohd Hanapiah.

Dear Jaja, semoga panjang umur, dimurahkan rezeki dan berbahagia selalu di samping suami dan keluarga tercinta.

Untuk Kak Nana, pun selamat ulangtahun mengikut tahun hijrah, ek.

Untuk girl, kalau awak baca ni, pagi tadi rasanya getzee berselisih dengan jiji di traffic light sebelum parcel E. 

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

14 thoughts on “selamat…”

  1. haha.. ok.. nasib baekkk.. pagi tadi masa kat traffic light ada keta warna kelabu tapi rasanya wira.. dah lampu hijau tapi still teragak2 nak belok kiri.. for the first time in my life, hon keta orang.. coz the cars behind me were waiting for their turn.. if I tak hon, then my car plak kena sondol.. hehe=p

    i feel relief that it was not jiji..🙂

    kak echah pun kuar keje awal pagi ke.. saya memang kuar umah gi keje kul 6.40pagi.. maklumlah pekerja cemerlang.. (read: surf internet)

  2. noktahhitam, b*bi hutan kah? susah nak shooting nanti..ahaha (macam shooting pon, semua grafik idea kan…) tapi kalau lari bertempiaran lagi bahaya…

    kak nanas, u’re much welcomed.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s