Supposed to work!!

Hmmm…it’s the Federal Day! I should have been doin anything better than stuck up in the office. Actually I am waiting for the driver to fetch me and the staffs to make it  to KL Sentral.  Anyways, it’s a public holiday but I’m wondering why people can’t stop ringing us. Huh. 

Okay, last night I made the crazy thing. My friend and I drove, kononnya for a midnite movie, to Puchong. As we reached there, then I realized well, Puchong is in Selangor! Haha. But we entered JJ already, paid the parking ticket then luckily, no charge. Hehe.

On the way home, he decided, let’s go for some dvds searching. Dah tak dapat tengok movie. Haha. Spent RM50 something, for 6 movies and two song cds. Huhu.

I enjoyed last night very much.🙂

Thank you dear.

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

18 thoughts on “Supposed to work!!”

  1. haha…thanks niza dah tolong jawab komen

    dvd searching di kawasan berhampiran rumah lah…btw, thanks niza dah carikan dvd untuk echah…

    zuriaf, kami pekerja, bukan student…eh, masa belajar dulu pun kami ada masa je nak berdvds….hmmm…

    azhar, kenapa? hari wilayah kan semalam….

  2. tak tau nak parking mana..

    tengahari tadi aku nampak muka ko kat TV3.. masa tu diorang interview IGP sebab kes Sharlinie.. IGP lak hadir untuk perasmian kempen yg ko jadi usherette tu.. hahaha bangga siot kawan aku masuk TV.. aku lak macam “eh Echah!!” huhu aku lak tereksaited lelebih.. way to go girl!!

  3. oo yeah.. echah glamer tu…

    siap adik aku sms.. tu..”nampak kak ecah lam tv..!!”
    hahaha..

    keluar paper nampak dahi je.. jadilah.. yg penting kami tau itu ecah..
    hehehe

  4. chah,
    ida lepak tengok astro je la sekarang ni.. budget burst😉

    hajat di hati nk ke batu feringgi
    kepingin sangat nk membeli belah
    sudah kususun namelist cd dan dvd
    masuk gaji nanti kita moh lah!

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s