Dah lama tidak…

Dah lama tidak demam. Sekarang ni tengah kerja, duk dalam persekitaran berair-cond, huhu..rasa cam menggigil…

flu.jpg

Sedih betul bila demam..rasa cam tak larat sangat. Nak makan pun tak lalu. Start malam Jumaat ari tu. Kena pulak hari Jumaat ari tu ada rehersal kempen..Pagi-pagi dah kena gerak, then malam baru balik. Sangat penat. Sabtu pulak kempen. Nasib baik muka masuk tv, hilang sket kepenatan dan ketidaklaratan tu.😛

Ahad, ingat nak rehat…tapi saya ikut saje kawan2 kuar petang tu. Elok jugak, amik angin luar sikit. Kalau tak, berbungkus dalam selimut jer…heheh. Malam tadi abang saya belikan saya ubat batuk. Touching nye… :)  Dah makan dah malam tadi. Tapi saya tak suka makan ubat batuk…Nanti ngantuk.

Okaylah…nak sambung buat kerja…🙂

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

9 thoughts on “Dah lama tidak…”

  1. alala.. kesiannya demam… get well soon… skang ni ujan je ptg2.. perubahan cuaca, sbb tu ramai org demam…🙂

    i saw your face.. hehehe.. bangga seyy ada kawan yg masuk tv..😛

  2. buzzybug, hehe…saya lagi bangga dapat masuk tb walaopun demam hahahaha…

    fadh, terima kasih….(semangat nak makan ubat nih..) huhu

    abangku…sampai hati ke nak lempang adik mu yang kedemaman ini….hehe🙂

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s