Fortune Cookies

fortune.jpg

Early morning, while on my way to the pantry, a staff offered me a fortune cookie. She said, let’s see what is written for Cik Aishah. I was excited. (Like a child) The staffs gathered and waited. The cookies tasted good, a bit orangey. Okay, here’s what written on the sheet in my fortuen cookie.

couples who love each other tell each other a thousand things without talking

Sure, it’s nice for a day starter.

Edited :

Saw a good looking guy while having lunch. Nice. Sweet. Huhu. (I’m allergik!) Sempat lagi bertukar2 pandangan tadi. Suka. suka. Haha๐Ÿ˜›

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

27 thoughts on “Fortune Cookies”

  1. nono, memang nice. i m living in smile today.

    nolee…entah. nanti try tanya diorang. aku pun suka.

    kak nana…dan fadh, cube lah carik di mana2 tesco ke carrefour ke…tanya staff tadi dia kata kawan dia bagi…

  2. just nak kepastian..
    ada makan di secret recipe jusco equine semalam malam dlm 8.00 pm gitu
    bersama seorang perempuan + seorang lelaki..

    err… sori jika tersilap.. hehe

  3. mana nak carik fortune cookies ni ek? teringin nak makan dr dulu…๐Ÿ˜›

    btw, sweetnya lah kata2 dr fortune cookie tu…๐Ÿ™‚

  4. rizuan, a ah lah i was there last nite…huiyooo….(rasa cam glamer la pulak)

    alamak, ada kat situ kah? nampak tak adegan yang sedikit memalukan seperti kepingan udang tercampak ke lantai?๐Ÿ˜‰

    niza, memang sweet. buat echah senyum saja ari nih…

  5. fadh:
    huhu..masa ecah g lunch dan nmpk mamat yg dia ckp ni, dia sempat ber sms dgn aku…
    “mamat ensem depan mata.. lapar pun ilang rasanya..”

    (kata2 selepas ittew terpaksa aku rahsia kan..)
    ahaks….!

  6. fadh, belum sampai ke tahap itu lagi..aku tidaklah berani nak mengorat. aku ni pemalu…sekadar pandang2 jeling2 ittew berani lah…

    nolee, tulah, aku dah survey kiri kanan takdelah pulak nampak orang yang dikenali, malu seyh…

    mucs, memang cantik kata2 tu…memang akak echa tu nakal jugak..alergik ngn orang cute…

    kak nana, huuu malu lah….

    anyway, senyuman mamat itu memang manis ok…hahaha๐Ÿ˜›

  7. aishah,
    kepingan udang tercampak ke lantai?
    ahaks… tak dapat pulak menyaksikan adegan tersebut…
    aku tapau je malam tu…
    lepas beli terus chow…๐Ÿ™‚

  8. en_me, terima kasih…semoga en_me juga sentiasa dalam rahmatNya

    apis17, rupa fortune cookie tu seperti dalam gambar…๐Ÿ™‚

    zuriaf, ko memang nice, sebab itu kau dapat gadis itu…hehe๐Ÿ˜‰

    en.azhar, takpe…benda tu bukan apa2 pun..untuk for fun boleh lah…

    rizuan, lain kali tegur eh. kalau jumpe…๐Ÿ™‚

  9. hei fadh:
    dah alang2 dia bercerita di sini…aku sambungla, bg mantap sket feel ecah tu…nak bg ko dan readers yg lain berkongsi feel ecah masa tu…

    ecah:
    sorila kalo akak xleh simpan rahsia (seperti kata-kata tuduhan melulu fadh ittew..), tapi mmg sgt2 comel sungguh sms ecah masa tu…
    kan akak hanya mampu membalas.. “Wow”.. kepada Ecah..

    fadh lagik:
    ayat sambungan sms ittew ialah… ” oi fadh, apsal ko sibuk nak tau??? “

  10. fadh, kau nak ke terima sms dari aku? nanti kalau ada info2 yang sebegini, aku masukkan kau dalam mailing list aku nak? haha

    kak nana, that was nice…

    fadh, ni versi penuh sms tu…

    best jugak lepak2 kat foodcourt ni, ada orang hensem depan mata…manisnya senyuman dia…lapar pun hilang rasanya

    cgitu le lebih kurangnya…aku pun dah tak ingat lah…
    anyway itu hanya reaksi biasa yang aku rasa nak share…haha..dan kak nana adalah antara few recipient yang sejiwo…haha..๐Ÿ™‚

    harap maklum…

  11. hak hak hak…
    versi penuh ecah masih belum penuh lagik… tapi bagus gak kalo ingat itu aje..hehe..

    ecah.. fadh tu bukan baca sangat sms dia… toksah bagi dia..hehe.. (dengki..)

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s