Tuesday Nite Shows

vegas.jpgheroes.jpgbetty-2.jpg 

Tuesday evening t.v show madness is back! Just like last year.  But, I was a bit disappointed because the shows are aired at the same time. Redundant! Huhuh…

Here’s the list;

9.00 pm-10.oo pm = Heroes, on Starworld.

9.30 pm – 10.30 pm = Ugly Betty, on 708

9.30 pm – 10.30 pm = Sindarela…(ada Bront Palare..heheh) on 103…

Sangat tidak menarik sebab kena gilir2 tengok kejap 711, kejap 708 then 103. Yang 103 tu bukak  masa dua-dua 711 dan 708 iklan. Kadang-kadang iklan serentak pulak tu. Hampeh.

Then ada Oprah. Then pukul 11.00 pm ada Las Vegas (701) pulak. Nasib lah sekarang ni saya dah bekerja. Kalau la saya ni seorang budak yang akan ambil SPM tahun ni, tak tahulah.😉

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

12 thoughts on “Tuesday Nite Shows”

  1. haha..HEROES!! best tu. season 2 ni baru sempat tgk sekali je. satu episod. minggu depan dah konfem tak dapat tgk…haku keciwa…😦

  2. T_T saya x ada astro.. tv percuma pun cam hampeh je siarannya… kdg2 mmg tgk skrin biru tv tu je… layan DVD lagi best…😉

  3. saya tak tgk tivi di malam hari setiap selasa – ahad, isnin je bleh layan tivi.
    ini adalah kerana, saya sgt sibuk mengajar..huhuhu…

    Sindarela tu, akak tgk kat opis, sblm kol 8 pg di opis, di laman web tv3..

  4. fadh, takpe…tahun depan mungkin ada siaran tertunda di tv3. heheh.

    epun, layan la dvd…dvd heroes complete series ke…😉

    adik ku penumpang mara liner, tahukah bahawa mara liner adalah bas pertama yang mempunyai tali pinggang keselamatan untuk penumpang? tahukah bahawa mara liner dilancarkan oleh Y.A.B Timbalan Perdana Menteri pada 2005, sempena kempen keselamatan jalan raya sempena musim perayaan aidil fitri di k.l sentral?

    owh…takde astro takpe…adik masih belajar lagi kan…study must come first! okay…

    kak nana memag agak workaholic gittew

  5. nono, datanglah selalu jenguk blog ecah

    kak nana, hmmmm isilah masa lapang dengan aktiviti yang berfaedah

    fadh, hoit, kau mengutuk tv3? itu stesen tv paling mantap tau! tv3 prepare kepada orang2 yang terlepas prime time macam kau dan geng2 dpa yang lain haha

    oren, itu lah…dah lah astro 3 digit channel nya…huhu

  6. Ye ke? Ingatkan Transnasional yg mula-mula ada seat belt.. hehe.. Sblm ni naik bas lain, xde pn bende tu. Pastu try Transnasional.. rasa best siot. Rasa terjamin mksd sy sbb ada insurans cuma tak best sbb seatnya yg tak empuk.. ekeke..

    Mgkn pasni saya akan terus jadi penumpang Mara Liner since ianya da masuk ke daerah saya. Kira tak payah bersusah payah gi Shahab Perdana lg tiap kali nak naik bas ekspress😀

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s