Hilang dan mati….

Saya sangat sedih hari ini. Semalam, saya telah kehilangan telefon bimbit saya yang comel, bercap Sony Ericson K700i. Walaupun itu telefon bimbit 2nd hand tapi saya sangat sayang. Cuma saya malas nak topup kredit saja. So, sekarang saya pakai satu telefon saja. Yang hilang itu, nombornya ialah   013-2150110

Dan hari ini…saya terpaksa pakai jam tangan berwarna merah yang funky pergi kerja kerana bateri jam official saya swatch berwarna hitam telah MATI. Huhu. Sedih betul.

Hmmm….😦

p/s : nampaknya, bajet untuk hadiah besday fish, fadh dan mucs telah berlari-lari anak meninggalkan diriku.

p/s : semalam umah no.30 tu pun dah dapat fridge. huhu….🙂

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

16 thoughts on “Hilang dan mati….”

  1. macam kata noktahhitam..kalau hilang henset tu tanda nak dapat phone baru..betul2..tepat sekali…tapi kena keluar duit sendiri la…hahaha

    apakah yang aku baca itu betul? nak belikan hadiah untuk aku? ke ini hanya ungkapan simpati selepas kehilangan henset? hihihi…takpe la echah, aku tak kesah. hehehe🙂

  2. noktahhitam, tapi semalam pakai baju hijau. dan hari ini pakai baju biru. tapi my watch is red. ahah. nak dapat fon baru kah? hmmmm..

    en_me, keje gomen biasa je…🙂

    fadh..kau tak kisah? alhamdulillah. aku suka kawan2 yang memahami…

  3. erm… sumtimes aku tertanya2 tau..
    org yg pakai 2 henpon ni mcm mana ek dia handle..
    kalau aku, rasa mcm leceh je..
    kena bawak 2 henpon ke mana2…
    hehe..

    dulu, pernah nak pakai 2 henpon…
    1 henpon official dan 1 lagi henpon utk nakal2.. keh keh…
    tapi last2 malas plak nak menten…
    sampai sekarang pakai 1 henpon saja… cukuplah… huhu…

    errr… tau tak yg samsung ada henpon dual sim card tau….
    very cool…
    nak beli mcm takde duit.. hehe…

  4. ida pun tengah pk nk beli satu lagi hp. cikai la tapi. ada gak rasa nk tibai pda satu. just in case. (jauh giler beza. hp cikai n pda :B)

    selalu sangat hp abis bateri or tertinggal. or mengong. kalu ada bek-up kan senang..

    tapi tu angan-angan je la.

  5. kak nana…setakat ni, dah 2 nfon echah berjaya dicuri. 2-2 di tempat kerja…satu semasa di mbo cinemas ampang (jatuh dalam panggung) cet! dan yang terkini dan sensasi ni, dalam opis! dalam handbag! ampeh.

    rizuan, tak pernah terfikir. just live with it, i guess. semalam aku gi lagi jj equine. heheh.😉

    shida, pda ke cikai? pda la best! sesuai dengan kedudukan shida. hehehhe (just kidding, dont take it seriously, please)

    en.azhar, tulah…tapi kalau pakai baju kaler pink ke oren ke merah ke…best gak pakai jam merah. tak kiralah sesuai ke tak. saya adalah opiser yang berjiwa funky! yak a au!!😛

  6. echah..kesian kat ko…
    takpe, harap org yg amik tu dapat hidayah dari Allah….

    ada rezeki beli lagi..
    jam merah pun ok pe….

  7. ida ada dua pilihan.

    pilihan 1: hp cikai yang murah

    pilihan 2: pda yg bleh surf internet

    agak2, yang mana ida akan beli ek? kalu mampu la..

  8. kawan2…thanks…

    afham, no tu dah tak nak guna dah rasanya…memang sayang tapi takpelah…guna yang sekarang ni sajelah

    shida, beli lah untuk long term punya…berbaloi dengan harga dan keupayaan kita…juga berbaloi dengan harga dan keupayaan handpon tu sendiri…
    🙂

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s