Yang penting!

Yang penting suka dia tak? That’s the big question, actually. Tak kisahlah kalau tak tahu sangat cara nak ajak dia keluar ke tak. Yang penting, dalam hati, tanya, betul ke suka kat dia? Alah, setakat suka jer. Kawan-kawan dulu. Takkan nak kenal then terus nak kapel pulak. Huhu.

I was chatting with a friend. Then the question popped out. He’s having a crush with a girl that he knows long enough, but he’s got no enough courage to ask her out. Huhu.

aishah (15:53): cuba lah ko ajak dia kuar
mamat (15:53): aku x reti
aishah (15:53): bencilah ko ni
aishah (15:53): ajaklah dia kuar
mamat(15:53): aku selalu fail la bab2 nk ajak ni
mamat(15:54): haha
aishah (15:54): ajak2 ayam pon takpe
aishah (15:54): alalalala
aishah (15:54): dia duk kat mana?
mamat(15:55): p.dalam
aishah (15:56): ko buat2 lah nak pergi bangsar ke midvalley ke
aishah (15:56): buat2 nak soping kat midvaley
aishah (15:56): tapi takder orang nak temankan
aishah (15:56): try tanya dia kalau dia free…
aishah (15:56): nak temankan ke tak..
aishah (15:56): hehehe
mamat (16:00): hhaha
mamat (16:00): xpandai
aishah (16:00): lagi best
aishah (16:00): bleh mintak tolong dia
aishah (16:00): katakanlah, nak carik hadiah kat adik ke mak ke
aishah (16:00): apa2 lah
mamat (16:00): haha
mamat (16:01): xde keje aku
aishah (16:01): alah senang
aishah (16:01): buat2 tersesat ke midvalley
aishah (16:01): takde geng nak temankan makan
aishah (16:01): ajaklah dia
aishah (16:01): (banyaknya idea aku)
aishah (16:01):😛

Mamat, u better act fast, dude. Ke sebenarnya, kau suka kat aku? ahah.😛
p/s : last night, we cooked something. check it  out here
p/s : it seems i’ve had the permission to put the pics here…(kak nana, jangan gelak!!)

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

12 thoughts on “Yang penting!”

  1. epun bug, tak de lah jadi perunding sangat hehe.

    rizuan, aku masak mee kari..best!😛

    en.azhar, suka mee kari eh?

    oren, hehe…mee kari open house tu lah yang terbaik rasanya…sekarang dah tak berapa best lah. huhu🙂

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s