snaps me.

datuksense1.jpg
😉
masalah-negara.jpg
see, i CAN be serious…
congkak5.jpg
girls just wanna have fun! (me, nolee and beth)
congkak33.jpg
medcham, datuk d, nolee, yudi and me (with najla)
congkak.jpg
 zahack and dd and me.
Thanks to the brothers. datuk d and zahack for their newly found interest. and for the snaps. I love the snaps…🙂

Good luck to both of you.

p/s : click on the pics for better view. have a nice day!

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

10 thoughts on “snaps me.”

  1. sally…mestilah budak2 makin membesar..takkan nak stay cinonit jer…huhu

    niza, gambar kandid best kalau muka kita tak candid…muka orang lain je yang kandid heheh

    kak nana…apa yang chantek ittew? echah ke…terima kasih…😉

    tata…muka serius tu bukan selalu seyh kuar

    en.azhar…ni semasa berpiknik di sg congkak…

    kniza, en_me…memang seronok dan amat best! tapi air nya sejuk no-no..huhu

    apis, echah tak tau lah kamera apa ittew…rasanya nikon dan sony alpha…nanti echah risik2 ngan brothers ittew…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s