Tag : TIGA

ultraman.jpg 

Bukan Ultraman Tiga…tapi…senaraikan TIGA item/perkara berkaitan…

Dalam laci di pejabat

  • my handphone
  • accident flash
  • coklat(waw!!!)

Dalam laci di bilik tidur

  • album gambar
  • diari
  • pens

Dalam laci di dapur

  • pisau
  • resit beli peti ais heheh🙂
  • plastic bags?

Dalam handbag/manbag

  • wallet
  • pen
  • small note book

Dalam wallet

  • notes (money)
  • receipts etc
  • cards

Nama teratas dalam phonebook

  • aangah (my bro)
  • abear dca (a colleague)
  • aboh

Nama paling last dalam phonebook

  • *echa celcom
  • (”,)
  • z.t 2

Nama speed dial

  • aangah
  • mum
  • Pa 2

Souvenir paling dekat dengan kamu sekarang

  • koala yang mengibarkan bendera australia (oppsss, kena bagi dia pegang bendera Malaysia nanti)
  • kuda pemegang note dari Prague heheh
  • magnet frame hello kitty dari guardian (edisi 2005 tu)

Stationery berwarna merah yang terhampir di sekitar kamu

  • pensel staedler
  • sarung pen drive
  • stapler (hulu dia warna pink, aci dop?)

Kawan-kawan yang nak ditag…

  • kak nanas..hehehe
  • buzzy niza
  • nolee
  • paris
  • oren
  • ahaha sape2 lah…

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

8 thoughts on “Tag : TIGA”

  1. kak nana…echah tau kak nana pura2 je tu marah…heheh..

    en.azhar, pagi tadi saya check laci di dapur, ada sudip, senduk dan pisau…resit dah takde lah…

    NH, nak tag kau jugak lah…okey?

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s