Hampir Ke Situ

Mendua – Hampir Ke Situ

Aku sadar bukan mudah
Untuk mengejar mimpi indah
Pernah suatu ketika dulu
Ku punya harapan besar
Kini aku tak pasti
Dapatkan ku miliki

Sudah jauh kita tempuh
Kekalkanlah impian lalu
Mungkin ada hikmat
Yang akan menunggu
Di penghujung jalan
Biar nanti kecewa
Setidak-tidaknya mencuba

Jika halangan menduga perjalanan kita
Janganlah kau putus asa
Karena ku ada di sisi setia menemani
Andai semangatmu gugur
Genggamlah tanganku
Kita hampir ke situ

Adakala ku terasa
Ketabahan tak setegar
Tetapi apakan daya
Berhenti separuh jalan
Percayalah padaku
Aku yakin kita mampu

Biar orang katakan
Rapuhnya harapan
Bukan mereka tentukan lagi
Kau ada aku dan aku punya kamu
Amanlah akhirnya tetap bersama
Oh…

Lama tak post lagu. Anyway, saya suka lagu ni buat masa sekarang. Hmmm…

p/s  : kalau nak lagu ni bagitau eh!😉

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

8 thoughts on “Hampir Ke Situ”

  1. thanks, dear!

    actually dari last week dengar lagu ni kat radio, tapi tak tau nak minta dengan siapa..

    em, lagu No Air by Jordin Sparks n Chris Brown takde ker?

  2. echah, baru dengar lagu ni kat radio pagi tadi… sedap gak ek… tetiba teringat kat echah…😉 nak mp3 buleh? hehehe…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s