Masyuk!

Hari tu ada 2,3 orang bob the builder kat office saya ni. Kawan kepada R3 di office ni lah. Let’s call him Zool. Zool is a funny but hardworking but there are times when he is MIA during the office hour. Okay the bob the builder (BTB), were here to measure the panjang x lebar of the space which we planned to build a customer friendly counter, the waiting couch and the welcome greeting saying, hey, you are in candid camera!  RSD!

So today Zool came to me, just wanted to follow up about the work, jadi ke tidak.

Zool : Bos, cakap lah ngan bos yang kool tu
Me : Pasal apa?
Zool : Pasal renovation tu lah…Kita boleh dapat komisyen! masyuk!
Me : Oooh..pasal tu, tak payah cakap pun dah dapat komisyen kan?
Zool : Heheh. Takdelah bos. Kawan saya kata, kalau dapat okay gak.
Me : Heh. Nanti I’ll talk to Bos yang kool.
Zool : Bos, perasan tak abang Mail (the N1 here) masyuk giler kan?
Me : Kenapa? abang Mail buat apa pulak?
Zool : Takdelah, semua yahoo, ke apa ke semua dia ada share tuh.
Me : (Curious) Eh? Macam mana tu?
Zool : Yelah, cuba tengok kalau buka yahoo tu…semua tulis MAILbox, situ pun MAILbox…hotMAIL tu lagi lah!
Me : Deng!

Bengong jugak lawak dia tu. Geram betul!😛

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

12 thoughts on “Masyuk!”

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s