Last Weekend

Sabtu.

Adalah seorang kakak tu, pagi2 buta dah sms saya. Tulah, nak naik erl pun tak tahu. Heheh. Nasib jugak dia kejut, kalau tak, tak taulah subuh saya pukul berapa…Heheh. Thanks eh kak nana. Bangun pagi-pagi melayan karenah si hero Aiman nih. My good friend’s son, Zetty.

 00540054.jpg

(p.s : Nolee, yes, he’s playing with the Nolee…🙂 )

00590059.jpg

Baru sampai di Melaka. Kenduri kawan matrikulasi saya dan Zetty. (KMPP 2000)

Selepas selesai kenduri di Melaka, saya, Kak Nana dan Zetty juga Aiman sekali terus ke Pidiey, nak gi kenduri Dila

00740074.jpg

Comel sangat pasangan pengantin ni…teringat pulak si Aiman tu nak lawan lidi sate dia dengan keris husband si Dila nih. Huhu.

Ahad saya pun best jugak. Tengok wayang marathon. Spiderwick Chronicles dan 10,000 B.C.

spear-tooth.jpg

D’leh to Spear Tooth : Do not eat me if I save you!

spiderwick.jpg

Comel. Character yang comel semuanya.🙂

p.s : I had a nice weekend. Thanks to everyone!

p.s 2 : saya lupa semalam saya kena menghadiri taklimat di JPM.. Huhu. Boleh tak? Gilo echah!

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

11 thoughts on “Last Weekend”

  1. Hehe…sangat suka la dgn dak Aiman tu… Echah, adakah Kak Nana boleh menjadik baby sitter yg baik? Hahaha…

  2. haha..yeah! kak nana bleh menjadi baby sitter yang baik, tapi sebenarnya budak aiman tu memang kool! alah kak nana, dia tertinggal bantal nemo dia kat umah echah…huhu…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s