Good night and thank you…

Good night and thank you
I wish to say to you
Because you have made my day
A better day to stay

No, of course I don’t know
Whether or not you realize it
But actually
Just a smile from you
Set my heart happy from the start…

p.s : I am happy today! Wish this happiness will last!🙂

p.s 2 : From Betty to her father…

“one day he will be leaving, and I will be down and I will want you to always be around, to pick me up…”

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

9 thoughts on “Good night and thank you…”

  1. “I am happy today! Wish this happiness will last!”
    congratulationss…🙂

    “Just a smile from you
    Set my heart happy from the start…”

    waahh besh nyer..
    bahagia kan rasa nya..
    hahahah🙂

  2. ehem2… apakah yang menyebabkan echah senyum sampai ke telinga itu?? wuhuuuu…. cite la lebih lagi… hehehe…

  3. hamboi tata..cepat benar mendigest isi penting post…hehe…

    niza…hehehe…🙂

    hari ni gembira sebab
    i. tak payah drive gi keje…
    ii. niza kata dia ingat kat saya bila dengar lagu mendua
    iii. kawan2 saya suka poem saya yang i love you tu..
    iv. tu jer…bangun pagi ni rasa ceria jer.. so harap2 feeling kegembiraan ni berkekalan lah…

  4. echah jiwwo….hehehehe
    lamo dop komen sinih…
    sedap jgk poem mu i love u tuh…
    kejiwwoan tu meresap jgk ke dlm diriku ini…

  5. en.azhar, tak kisah lah apa2 pun. kegembiraan mesti dikongsi!

    kak nana…hamboi!

    sufi, komen mu meresap ke jiwa aku. mu lah pemenang komen paling best! satu lagi, mu memang kena berjiwwo dah sekarang nih..hehe😉

    nolee…ceh ceh…kalau mu bleh nyanyi puisi ni lagi syok! suara mu ke best!😉

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s