Lepak…

Jumaat lepas ada taklimat di Equatorial. Saya pun pergilah dengan kawan-kawan di office saya ni. Takde apa pun, nak tepet gambar jer. Gambar makanan jer.

dsc00461.jpg

Budak yang comel ni namanya Soleha

dsc00456.jpg

Yummy!

dsc00457.jpg

Salad. (ala gaya makcik Astro tew)

 

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

23 thoughts on “Lepak…”

  1. cissssssssssssssss….. tak aciiiiiiiiiiiiiiii aku lapar! tp dlm pocket tinggal 7 ringgit je.

    janganlaaa post pasal makanan!!!!!!!1 siot laa korang!!!

    emo plak. tumpang lalu.

  2. NH:
    ala..dok umah mak ayah akn..bukan dok sendiri…
    RM 7 tu aku leh guna 7 hari skang, (sejak ada JUJU..)
    hahaha…

    RM 1 tu pon aku wat beli air kelapa..(kalo rajin..)

  3. a’ah.. insya allah puasa.. tapi berkeriut bunyi perut mintak diisi😦

    sabar.sabar. tinggal 5 jam setengah lagi.. after work nk shopping, yeay!

  4. kak nana, takpe budak opis echah kool, cam bos dia gak ah heheh😉

    NH, rilek lah…RM7 pun okay gaks…lepas dah lunch tu…

    t.a.t.a, memang best pon! hehe

    kak nana…hentikanlah perbuatan simpan kira tu…heheh😛

    en.azhar dan shida, sabar… ek…

  5. echah:
    kalo kak nana brenti menyimpankira, akak xkan ada keje lagik, selain keje wat tuisyen ittew..

  6. tersedak2 tu kerana makan ikan dengan banyak dan sedikit gelojoh, semasa niza di perlis..

    sila jgn salahkan kami kerana kami menyebut2 nama niza di sini…huhu…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s