Shared…

Pagi Sabtu en.Taz telah gerak saya pagi2 ajak pergi melawat Jimi Jr di KPMC Puchong. Comel sangat baby itu. Saya suka. Tapi saya tidak berani nak dukung lagi. Hehehe. Malam saya ikut en.zul soping. Beli baju kat anak buah dia.

Semalam pulak saya lepak ngan Oren. Dah lama tak lepak dengan dia. Busy. Dia. Saya. Sama-sama. Glad I made the decision to drive to her house in the morning. Only to stay there up until Maghrib.  We (me, Oren and Fish) went out to Bangi Kopitiam for breakfast. Were there for almost 2 hours. Talking, gossiping, sharing. It was a very nice morning.

Fish balik ke Cyber dalam kul 11 lebih. Jadi saya dan oren lepak pusing2 kat Bangi sebab Paris kata nak gi beli sofa kat rumah lama dia, dekat2 Intana Ria. Oh yeah, Oren ialah housemate Paris. Diorang plan nak beli sofa. Oh, bercakap pasal sofa, saya pun dah angkut sofa saya dari rumah lama saya ke rumah no.30 di LEP 4 tu. Hari Khamis lepas. Thanks sufi, bagi nombor tukang angkut yang kool dan baik itu. Diorang memang cemerlang. Saya mesti pilih. Oren kata Azra membebel saya dah kidnap sofa itu dari rumah no1 tingkat 7 itu. Hehe. Sorry bro!

Paris sampai dari Mines dalam kul 2 gitu…dia pergi manicure sebab dia kata hari ni (Isnin) dia ada date meeting ngan TSKSN… dan telah beli L-shaped sofa yang mahal dan cantik. Tapi takpe, Paris mampu. Siap berpeluang memenangi Lucky Draw lagi. Harap2 menang motor! TV 37 inci lah. Hehe.  Saya dah pun merasa lepak atas sofa itu. Heh. Tapi sofa saya lagi syok!

Semalam kawan Oren, SHAini yang sedang mengikuti dipiyeay macam dia ni minta kami ikut dia ke yintengah then bawak balik kereta dia sebab dia nak kena gi yobies dan khabarnya kereta pelajar2 dah tak bleh parking di yintengah lagi. Entahlah. Syukur jugak masa kitorang dipiyeay dulu rules macam longgar jer. Tapi masa tu saya bukan ada kereta pon. Heh.

Best jugak. Ronda2 pergi Jalan Othman di PJ Old Town. Heh.

with-the-girls.jpg

Once upon a time in dipiyeay-oren and me and the other girls. We’ve had our time.

Banyaknya saya bebel. Tak suka tak apa. Saya saja je nak cerita.

Terima kasih kawan2. I love you all!

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

14 thoughts on “Shared…”

  1. ko edit post ko ke echah? hehhehe. daring sgt ke word yg ko gune sebelum ni?. heheheh.

    echah… aku suke sesgt masa kita bersama. ermmmm… bahagia betul. TQ

  2. tata…sempat..time management kena mantap!

    kak nana, terima kasih

    en.azhar, ada, kat carrefour.. sila dapatkan katalog carrefour…rm199 ke 299…sofa yang rileks tu…

    oren, sometimes better to keep something just to us only. ek. hehe🙂 tq babe, i had nice time too.😉

  3. hehehe…lenkali kalo ada saim2 nk mindoh baghe2, leh la bg no contact dio. tp dio beleber ko aku maso angkat baghe2 aku…dio kato aku byk gajet…sobar jelaaa ai…dio tok tahu…ai ni pulastik ghokghak pn sayey nk tohok…huhuhuhu…
    eh,bilo yu nk maghi umoh ai?mareng ira maghi doh…sesat barat dekat 1 jam…

  4. huu…hok mari ari tu bukan si lan tu, tapi khairul nama dia. aloh…serupo jah…beleber jugok…tapi nasib lah barang2 ai tidak berapa banyok dohs…dio pun macam okay jah…

    okkay lah, nanti ai plan molek2 dengan girls2 smua tu, yu tak sey buat house warming kah? eh, hadioh nikoh yu pun ai tidak beli lagi…huhu🙂

  5. ho betullah.. ai pun nok gi jugok umoh sufi.. bilo nok memanaskan umoh tuh.. ai tok dan nok kenal khairul ko.. lan ko.. ai keno berkawal.. sie ko ecah.. sib baik ado adik sani meneman.. hehe

    ai raso best lah sofa ecah.. kemaghin sapa ko lekuk duh. ai duduk 3 jam lebih lyn muvi… hahaha….duk berjiwwo soghe..

  6. aloh…malu ai nk masok…pok2 demo lg best masok. tertekan ai…nnti laa ai panaskan rumah,tgu keadaan stabil dl…
    eh…
    tp kalo ikut turn, parisorenfish dl laa keno panaskan rumah…pastu echahnolee…pastu br ai…ko buat doh?sapa ati tok ajok…

  7. sufi, owh ye ke? parisorenfish dan ai n nolee lum buat pemanasan rumah lagi…kitorang tunggu yu lah…heheh. bizi la yu…nanti kitorang buat cookout kat rumah yu lah. hehe. amik berkat pengantin baru gittew…ahah. bleh?😉

    NH, owh poor you my brother… sorry to hear that you were stuck up with your work. takpe nanti ai ajak kak nana gi jenguk yu eh…take care bro, jg kesihatan, jgn stress. okay?🙂

  8. Hahaha… ye ke ‘tonnes and tonnes of work’???
    iyer la tuh….

    eddie, mau tak amik aku jadik akauntan ko? hahaha..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s