cuci mata

Pencapaian tahu tak bila mamat yang kita tengah usha tu membalas pandangan. Pastu dia tengok sekali lagi, then dia kantoi ngan kita. Maksudnya dia dah perasan kita tengok dia, tapi dia still kaver hensem lagi, jual mahal, then kita buat dek je, tetiba dia tengok kat kita, nak usha kita tengok dia lagi ke tak. Ahah. Then dia dah kantoi la pulak, sebab masa dia curi2 nak tengok kita, kita pulak memang tengok dia, kita memang bajet nak tengok dia tengok kita. Faham tak? Pastu kita pun gelak-gelak ngan gurlfrens kita. Ahah. Best giler feeling macam tu!

Tempat strategik? Kat Alamanda, kat restoran rasamas, duduk di seat menyandar yang mengadap escalator tu. Huh.ย ๐Ÿ˜‰

Itu aktiviti saya dan budak2 opis saya. Saya kan opiser yang kool. Heh.

Oh ye, ari tu kak nana mintak lukiskan beberapa perkara dan katanya dia akan nujumkan. Yelah dia dah nujumkan pun.ย 

Lukisan kat sini…dan nujumannya kat sini

melukis-kak-nana.jpg

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

22 thoughts on “cuci mata”

  1. kak nana…ahah kool giler kan!

    t.a.t.a, feeling yang cambest tu bukan selalu dapat kan. eheh. love is always in the air for me, anyways….๐Ÿ˜‰

    kakak gurl, sori lah kita terkacau boyfriend awak…๐Ÿ™‚

  2. en.har, pompuan pun ada buat…tengok masa, keadaan dan pemandangan serta yang paling penting target itu mesti sedap mata memandang! haha! ahli kelab PPPRSYTSUB eloklah buat…isi masa lapang…hahah๐Ÿ˜‰

  3. haha! ahli kelab PPPRSYTSUB eloklah buatโ€ฆisi masa lapangโ€ฆhahah

    akak setuju!!

  4. hahaha… best la pi cuci mata… bersinar2 mata lepas cuci tuh… ekeke… penang tadak tmpt cuci mata yg best!! maybe saya tak jumpa lagi… thats why saya pi ke negeri lain utk cuci mata.. hahaha…

  5. huhu…saya dah lama x cuci mata..
    ingat nak cuti la..g jalan2 kat ampang ni…huhu..

  6. knizam, untuk ari tu puas hati la jugak. best seyh. hehe

    kak nana..ya! i juta point untuk echah jua!

    niza, takpe, penang ada pantai yang indah2 kan…tgk pantai pon okay lah…

    kak nana…nak cuti? alang2 terus ke penang lah! baru syok! hehe๐Ÿ˜‰

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s