Today eh…

I am quite happy today. Very happy indeed. Syukur Alhamdulillah…

First, I’ve got the Tesco Voucher, RM50.00. Thanks to whoever contributed them. That’s really fine thing to start a day. Kan? Setuju tak? (patutlah tangan gatal belah kanan)

Second, I had meeting to attend at jaypieyeay…Met my soon-to-be-boss (maybe not gonna be)ย  there, he asked my BB when to let me go. My BB finally told him that I will stay at the current place. Hehe. An officer pass me a note

“BB sayang kat awak le tu…”

Actually BB is quite in a good mood today. Hmmm. Although he talked too much, well the point is he delivered the talk damn good. I believed people in the meeting (other than us) were fascinated by the facts, every matters we discussed in the meeting this morning. (Though it ended half past one, which I had to pass the invitation to lunch with lin and shida)BB’s passion for Road Safety is extraordinary. Extraordinary. Haha.๐Ÿ˜†

BB also treat me and Raymond for lunch. Heh. Macam budak2. Lepas lunch, lepak sambil kunyah sugus. Rasa macam anak orang kaya plak. Huhu. Naik perdana ada driver. (jakun nya ai…)

Anyway, ai dapat gak jumpe Lin and Shida tadi. 5 minit pon okay lah. Quality time tu! Ahah.๐Ÿ˜‰

Third, I met several people withย good manners and good looks today. I deal with many types of person every day, but blissfully, my guests are all well today, they made me smile all the way. Thanks to whoever you are. Ada rezeki kita jumpa lagi.

4th, ai kena jadi model untuk baju korporat RSD, bley? Ahah. Nasib baik BB setuju ngan design, kaler dan lain2…Kalau tak, ai pon tak taulah nak buat camner lagi. Dah tertangguh dari tahun lepas. Huh.

5th, ada kawan yang baik letak gambar nih kat portal. Huhu. I like~

dipeyaey.jpg
ai sedang tersengih macam kerang…

p.s : semoga korang pun menghadapi hari yang ceria hari ini! muah!

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

22 thoughts on “Today eh…”

  1. saja je letak…untuk niza tengok pemandangan yang best. haha. tapi harus beware because almost of them in the pic are married! haha๐Ÿ˜†

  2. ai tu acai??… hak hak hak hak … aku gelak guling2… sorry t.a.t.a.. no offence.. i don’t even know who is acai.. but i believe ai = I

  3. echah, thank you sebab memahami… hahaha… sungguh indah pemandangan tersebut… wakaka… tapi, adakah saya mmg tertinggal tren? mostly dah kawen?? alaaaaa… sudah tidak indah lagi la nampaknya… ehehehe…

  4. saya suka gak pic camni….
    kalo ada org nak amik ramai2… mesti akak akan cakap..
    “weiii.. tunggu!!!! nak masuk gak!!”

  5. kak nana….aha..tu ayat biasa lah masa dulu2…

    zahack…yamin tu memang kosong…okay ladies, yang kat tepi sekali tu (belah kiri yu all) masih single lagi…tapi ai tak tau lah available ke tak haha๐Ÿ˜‰

  6. alahai..pape la korang ni…ai jadi acai..
    oh ya…erra saje je ckap dia suka tgk HUBBY dia senyum camtu ..i guess dia indirectly bgtau yg one of the guys adalah suami dia..hehee..bijak bijak..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s