The campaign…

Kempen yang ni. Nak letak gambar jer…Heh.

cnyedited.jpg
 peh! cacah buat2 khusyuk la pulak! 😆

Malam tadi saya dan Nolee melayan muvie yang agak menarik. Heheh. Macam kelakar. Tapi agak relaks dan rasa macam release tension. Muvie tu memang sweet. Ahah. Jiwang pon ada jugak sket-sket. Hehe. Me. Macam biasa, helpless romantic. Ahah.

p.s : suka sebab dapat tengok dia malam tadi! huhu😉

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

19 thoughts on “The campaign…”

  1. wahahaha… citer tuh best tp part jiwang lovey dovey tu.. boleh tergolek2 gelak..ke’sweet’an melampau membawa penyakit..tapi mu missed ending dio.. sedih siot……

  2. niza..hehe…mana ada..ai memang ayu semulajadi gitu…😉

    kak nanas…:)

    zuriaf, memang feymes, siap masuk tv lagi kau!

    t.a.t.a, mana ada shy shy cat, ai memang pemalu lah…huhu

    nolee…missed ending takpe. jangan missed seseorang sudah ahaha wek😛

    oren. mesti, abang igp kata, ladies first! hehe🙂

    ixora, hmm kan kita gi tadika sama2 dulu..takkan tak kenal kut…hehe

  3. cemana kita buleh terlayan hindustan tuh ek?..
    hahaha lama giler dah tak tgk cite hindustan.. tetiba jer malam tu.. anyway .. citer tuh sweet..

    overall aku summarisekan moral of the movie is..
    ” once in love.. love unconditionally”
    dan juga.. sungguh berbahagialah mereka yang dapat besan baik2 giler sebegitu..
    🙂

  4. citer tu memang sweet dan cem biasalah hindustan, ada jer part yang tak logik…tapi layaan je…tapi yang paling penting, citer tu takder gaduh2 bergocoh bagai…itu yang aku suka sangat… hehe😉

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s