Off!

I’ll be in Kuantan next week! This is a very tiring week for me. Huhu.

There is so much to do, so many things to learn, but I believe I’ll be okay.๐Ÿ™‚

Have fun dear friends. Have a nice weekend!

I hope I can blog from Kuantan. Hehe.

p/s : have a great weekend!

ย 

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

13 thoughts on “Off!”

  1. hai..en.azhar…takpe nanti gi jb saya carik encik..

    niza, echah terbang ke kuantan…

    en_me, itulah, kalau ada orang nak bawakan, blehla pergi santap seafood di tg.lumpur…

    t.a.t.a, thanks, but i flew to kuantan….

    kak nana, thanks. take care too…

    fadh, kau…dah lama tak dgr berita…kau pon take care jugak!

  2. ixora…terima kasih datang jenguk..lama tak terbang ke sini ek

    kak nana…ada tempat makan yg best di tg lumpur…

    nisha, oh eh? aku balik khamis nih. flight pagi. piyeaysi kat mana tu? (jumaat aku memang cuti)

    faruq..ho yeah!

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s