Maybe…

Love is crazy pretty baby
Take it real slow
My feeling shows…All you have to do
is to never ever let it go
my feeling shows..
and I want u to know

-Colbie Callait..

Oh damn it! It’s been ages since I asked buzzybug to get me cds of colbie callait, james blunt, timberland and many more (oh I can’t remember). And I haven’t collect them all yet. Some of them (the songs) are obsolete already. Buzzy’s is now busying herself in Penang.

Maybe I should go to Penang. Maybe I will be going. Maybe I am going to Penang.

Get ready buzzy! I am coming!

p/s : hopefully i can make it to Penang. Hoho.

😆

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

21 thoughts on “Maybe…”

  1. haha… its ok laa… i never play your cd tau… open pun idak… just duk terperap kat rak… hehe… ada 3 cd tu je… later when u come, i can bring u to feringgi lagi for u to borong more cd… but, skang ni, every nite sure hujan lebat punya… kalu nasib baik, boleh la echah memborong… hehhe…

    btw, i’m not that hectic like the prev week, so, yes, i always have time to entertain u… just tell me where u wanna go, i can be your driver for that day… hehehe…

  2. korang, i m back!

    aa faruq, aku tiggal kete di opis, lebih selamat dan terjamin. oh yea, aku tidak baca your komen so yes, aku tidak beli lah itu dvd. am sorry bro.

    t.a.t.a ini lah dinamakan pandai mengambil peluang. kill two birds with a stone.

    niza, hehe. thanks. bbest giler dapat hang out ngn niza.

    en_me, oh yes, memang best pi penang

    zahack, mingu lepas saya di kuantan…

    shidah, on!

  3. zahack, abc itu cacah tak sempat rasa…nasi kandar line clear, dah rasa dulu. so, kira okay lah…

    btw, ari tu, makan mee udang berdiri tu, pasembur dan kerang bakar. setiap suapan disertai dengan ucapan, ya Allah, banyaknya aku makan! huhu…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s