Superman?

it was fun!😆

ada hati nak berlagak superman!

satu lagi buah tangan dari penang. cd c colbie caillat

ni lagu yang saya enjoy buat masa sekarang.

Waited all my life for this day to come
I feel like letting go, life goes on
Wasting no more time
So much to be done
Everything works out
So they say
Over my shoulder, it’s tough getting older
Yeah, yeah…….

(Chorus)
Seems like nothing is black and white anymore
Shades of grey and I feel a weight over my shoulder
It’s tough getting older
I always thought that I knew where I’d want to go
Now I’m here and I find that I’m still getting colder
It’s kinda tough getting older

Here before my eyes, many roads ahead
Time for me to choose one way now
If I take a chance
What lies down the road
Feeling so confused, turned round
On and on, on and on
yeah yeah…..

older, colbie caillat.

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

16 thoughts on “Superman?”

  1. hang tak tambah flash…mmmg la gelap..nway, kat mana tuh? best la patung tuh…hey dear, mu layan coco la ni? aku suka lagu dia oxygen n tailor made..best bangat..!!

  2. nad…kalau flash kan nanti tak nampak misteri. hehe. ni kat toy museum, kat penang. best!
    layan jugak lah. 2-3 hari ni kalau dalam kete dgr lagu tu jer. kat opis pun sama. ahah.😉

  3. weh echah! ko pong pi toy museum ittewww yer.. ahaha, me remembers sehhh!

    anyway, kalo echah pakai spenda kat luar lagi mancongkam gambar ittewww! ammvoiii

  4. hahahahahahhahaa…. segan nak letak the same gambar kat blog!!! gambar echah gelap sbb dia pakai tudung itam!! my pic terang je sbb saya pakai baju yg agak terang…🙂

  5. tgk superman ingat rancangan who wants to be a superhero.
    ada guy tu cabut mantel dia dan letak kat lantai utk bagi old ladies tu lalu.
    then dia di argue knp cabut mantel tu? even the real superman pun tak pernah cabut kan?

    so kalau superman cabut, camne dia nak terbang? then akan hilang la one of his identity kan? hmm…

    tapi kalau suparman cabut baju dia kompem semua org lari… hahaha😆

  6. haha…itu si major victory tu memang sweet. memang lah kadang2 dia over tapi dia sangat funny. tata baru tengok ke? dulu dah ada kat starworld…nak tau tak sapa pemenangnya?

    superman tak cabut mantel sebab dia ada pengarah. major victory pulak buat semua tu atas fikiran dan pendapat dia sendiri…okaylah tu. learn from mistakes. baru betul hero. kan?
    😉

  7. i was thinking, apasal superhero tu kena ada mantel tu? buat selimut ek?

    i mean, dari segi aerodinamik mesti kena friction tambahan, wind drag and so on..

    any explanation on this?

  8. fungsi mantel bagi setiap superhero sebenarnya adalah untuk memudahkan beliau menyelimuti badan diorang di kala malam bulan mengambang sebab superhero selalu keluar waktu malam, mestilah beliau akan kesejukan…

    sekadar singgah…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s