Happy?

I don’t want you to do thing just to make me happy.
I want you to do it because it makes you happy too.
I want you to be happy when you are with me.

what if… it’s the month of some emo breakdown i think. it happened almost at the same time last year. hmm..

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

15 thoughts on “Happy?”

  1. life pretty bad dear…sum times we r up. and sum times we r down…just consider it as just a LITTLE part of your life that u need to resolve..many other things u need to look forward…u go girl!!!

    * ~NiNs~ just only can advise u dear…berat mata yang memandang, berat lagi bahu yang memikul..

  2. kantoi, terjah selalu..saya tak kisah..🙂

    faruqy, i m never gonna throw the towel unless it’s worn out…ahah😛

    oren…aku memang berperasaan kan. berperasaan adalah lebih baik dari perasan.😉

  3. is it boys problems again? kadang-kadang aku rasa kau nie banyak sangat problem when it comes to boys, or boy. berbaloi kah? anyway, jangan sedey-sedey!! malam nie betty … mari kiter enjoy tengok betty … mak daniel dan alex pun tidak akan didakwa … christina je in trouble sekarang .. tu pun, aku rasa takkan berpanjangan .. orang jahat macam wilhemina will never have a happy ending .. cheer up!!!

  4. yey…jom betty-ing mlm ni
    aku suka la lelaki-ape-ke-nama-dia-yang-kedai-dia-kena-pecah-ke-betty-ari-tu…sweet je
    paris+oren, mcmlaa br kenal echah ni…normal la ni…kita layan je ye. asal dia happy,ok la tuh…

  5. hehe…sufi..aku suka! miss u sis! nama lelaki itu ialah geo…

    pie, readers digest aku tidak ada sudah dalam post box umah lama kita…huhu😦

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s