Tiba-tiba…

“Kenapa Cik Aishah ni macam ni? Cik Aishah tak pernah macam ni.”

“Entah la…saya bangun tidur pagi-pagi tadi, tiba-tiba saya rasa dah malas, dah letih dan penat…So, I guess, this is it.”

It’s not that I give up or what, it’s just that I think I need a break. Do not pressure me anymore. I m doing the best I can. And I think the best for myself. It’s not that I didn’t do anything, it’s just the way it’s supposed to be. What more can I do.

I need a break!!! Come soon first may. I want to walk and walk. Who want to walk with me? Hehe.šŸ˜‰

Niza, jom datang kl! jom lah! Cuti je Jumaat ni. Hehe.

p/s : I am okay.šŸ™‚

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

12 thoughts on “Tiba-tiba…”

  1. echah : so, sorry.. wish i can be there just to comfort u…šŸ˜› poyo x ayat?? suka je i nak jadi kaunselor kepada kawan2 i ni… hahaha… try my method laa… sure hati tenang… hahaha…

  2. niza, thanks anyway…you’ve done very much already!

    pirates…hmmm…aku try ajak dia kuar eh…šŸ˜‰

    rizuan….aku baru je balik bercuti. anyway, mingu depan maybe i m going to pidiey! aku suka pantai!

    faruqy…dok rumah tengok dvd pelbagai movie lagi best. layan hbo, star movies and cinemax pun ok jer. tapi lagi best kalau bleh berjalan2 dan bersembang2…šŸ™‚

  3. niza…tiba2 echah teringat makcik jaga kaunter gurney plaza yang keji tu…tapi nasib lah dia bagi direction ke surau dengan mentap sekali…huhu…šŸ˜†

  4. šŸ˜† hahahahahhahahahaha… giler keji la makcik tuh… hahahahhahaha… segan plak bila tgk dia… selamba badak je… ;P

  5. niza, makcik tu…ahah…keji…

    kak nana, kalau jadi pergi echah konfirm balik…

    oren…kau lagi lah..beli ari sabtu ari ahad terus pakai buat gi jalan2…eleh…eh, aku dah jahit dah jeans aku…nice!šŸ˜‰

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s