Masak dan Couple Team

Time : 7:30 something pm.

Me : Balik lambat ari ni?
Him : Tak tahu lagi.
Me : Well, we’ll just cook. Then datang makan eh. Kalau lambat I tapaukan.
Him : Wokeh bebeh.

Time : Almost twelve.

Me : Tak balik lagi?
Him : Lum. Still di office.

So I slept. Buzzybug called. Layan sambil mengantuk. Layan jugak.

They came back home at 3.30 am the next day. So I ate the leftover (that supposed to be given to them-my brothers…)

Oh yeah, when I was loafing and eating the western food with oren last Sunday at Sogo…(saying : kita dah jalan banyak ari ni, park kete jauh2 then abis satu jalan tar kita pusing, it’s okay to indulge ourselves in delicious food. mocha and some lamb and chicken chop) haha. Okay we’d done calculating almost twelve couple teams. Why couple teams? They wore the same colours on date. Ada pasukan merah, biru, kuning, hijau, kelabu, hitam, putih dan macam2 lagi…Haha. Giler fun.

p.s : best jugak couple team kan. hehe. so teenage-teenage gitu.🙂
p.s.s : tapi kalau terpakai baju kaler sama masa gi kerja tu rasa cam sejiwa jugak.
p.s.s.s : pakai baju kaler sama masa keluar dengan kawan2 adalah digalakkan tahu!

😛

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

13 thoughts on “Masak dan Couple Team”

  1. faruq, alamak! okay. kalau kawin boleh jer. hehe.😆

    kak nana…ok kut. nanti i konfirm back. tapi rasa cam okay jer. datang jgn tak datang!

  2. niza…memang kesian jugak lah seposen. tertidur di sofa tu. tapi ari tu masa first time jumpe tu kita memang kelakar lah, semua pakai baju merah2 gitu haha…

    faruqy, kalau kuar ngn geng2 perempuan okay jer pakai baju kaler sama. lagi syok! tp kalau lelaki ramai2 pakai kaler sama hmmmm macam team bola pun ada gak. ahah😆

    AyUmi, sweet…. memang sweet.😉

  3. ========
    ========

    KALAU NAK BUAT BLOG, JANGAN LUPA MASUK SINI: http://www.leoxa.com/
    (Themenya Terlampau Cantik & Boleh Pula Letak Adsense)

    ========
    ========
    ramai yang telah berpindah daripada blog-blog lain ke blog Leoxa.com kerana theme yang sangat cantik

  4. hi ecah…tq for ur concern psl wafiy..i think i must do something to avoid him from being attacked by asthma again and again..cian kat dia (kat aku jgk le)..
    btw..aku suka post ni..sebab aku suka pakai baju sama kaler dgn kawan2 dan hubby aku…especially kalau pakai sama kaler dgn ko masa dtg opis hahahahaaaaa

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s