IronMan!

A plan that was made just an hour before the show. Initially we went out only for dinner. Tapi bila sembang2 and it seems that takde masa lain nak gi tengok Ironman during weekend, kami pun decided to watch it that night. Midnight show, of course. Gamble gilak! Nasib baik ada seat. Gi dua orang jer, senang lah…kalau berlima of course tak pergi langsung. Kul 10.45 pm sampai Mines. Movie kul 11.00 pm. Nasib…memang nasib sungguh.

Ironman sangat best. ditambah pulak orang yang belanja. Hehe.

“Kenapa orang gelarkan aku ironman, sedangkan sut tu dibuat dari titanium dan emas. Anyway, it’s cool!” – My favourite quote (yang telah dialihbahasa mengikut pemahaman saya)

Oh yea, Paris’s handbag was stolen on Saturday. The many precious things were all in that handbag. (read : car and house keys, wallet (definitely), thumbdrive, office pass, office keys etc). Her father told her that her spare car keys are at home…so I drove her to her parents and we spent our Saturday nite there.

paris, me, taz, oren, medcham and faruq (half of faruq, actually ahah)

(gambar tahun 2006 nih..)

On Sunday, fetched Kak Nana at Bandar Tasik lrt. Nak gi alamanda. Bawak je lah. Sori kak nana, echah penat semalam. Tak bley nak entertain beria-ia. Huhu. It was good to see anyway. Hopefully you enjoy your time here. Heh. Petang I went to jog-jog. But this time surprisingly I didn’t jog. I tak larat! Huhu. Kena buat selalu nih.

Okay. That’s all. I have many phone calls to entertain today.

Have a good weekdays friends! Take care!

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

27 thoughts on “IronMan!”

  1. ingatkan nana datang naik juju~ hehee…

    ouchh~ kesiannya kat your fren yg kecurian handbag itu! mesti sgt seksa nak kena buat IC, lesen and all that~ damn itu pencurik!!

  2. nana kan xtau jalan nak g putrajaya..
    sket2 la blaja jalan…

    (tapi, lagik best dok sebelah pemandu..leh enjoy pemandangan..)

    anyway echah..sgt best jalan2 kat alamanda..

    sgt best beli komik byk2 kat sana..

    p/s: echah, dah start baca blum?

  3. niza, tu lah…bila lah echah bleh naik juju agaknya…

    NH, hmmm a ah..komik marvel. dan macam biasa, stan lee (pelukis komik tu) ada watak cameo jadi hugh hufner (entah betul tak eja) yang playboy tu…

    kak nana…dah abis baca malam tadi. hehe. lawak giler. vanness dan aritas… giler nakal. hehe.😆 thanks so much!

  4. cachah time kasih drive aku balik bentong .. kalau kau takde harus aku berlenggang kangkung balik bentong naik bas dengan hanya bawak beg plastik jakel tu .. huhu … penatnye hari nie lari sana sini buat ic dan lesen .. urusan bank belum settle … urusan pass office, kunci ofis, duplicate kunci rumah … aiyoooo … saya nak mendaftar untuk terima zakat (untuk bulan ini sahaja …) huhu … TABAH!!!

  5. eh ironman ni Robert Downey Jr yg berlakon kan?

    saya minat dia masa dia berlakon cerita apa ntah tak ingat tajuk.
    sejak dari kecik dia stuck dgn beberapa roh hantu yg mati accident. roh² tu mati and at the same time he was born, tu yg depa stuck tu.

    and dia punya soundtrack mmg best!

  6. t.a.t.a…cerita apa tu…macam ngeri jer. tapi yang ironman ni pun memang best. yang penting memang genius dan kelakar. bajet RM500++ juta. giler lah filem ni!

  7. echah..
    VANNESS dan ADITAS..

    hehe..echah mau lagik?
    ada 2 lagik collection LAWAK KAMPUS..

    Dijamin pecah perut…
    (Akak sgt suka Xena yg tak tahu malu, mengorat Vanness dan memperguna kuasa dan pengaruh sebagai anak guru besar,

    dan jugak CIKGU NOODLE yg sgt perasan..)

  8. xena…ahaha..kelakar…cikgu noodle tu pon bongok…ahaha ada ke masukkan buku (read : autobiografi) dia dalam senarai buku teks yang wajib dibeli. gile a cikgu tu. perasan tahap cimpanzi…ahah

  9. yeah..
    gila kan?

    aditas:
    seseorg yg suka bersukan (tapi sgt busuk… ) ada dlm koleksi lain (kot..?) dia paksa org bau stokin dia… hahaha..(tak senonoh sgt..)

    si kosong:
    sgt blur…

    froggy:
    blur dan jujur

    vanness:
    kira cam hero la…tapi, Xena je yg suka sgt dgn dia, sgt jahat bila tiba masa nak kenakan Xena..

    [Perasan tak Xena suka ckp “Bencinyer…!” dgn gaya ala-ala manja dan ditambah dgn rupa muka yg paling buruk di muka bumi??) ]

  10. tapi yang ironman ni pun memang best. yang penting memang genius dan kelakar. bajet RM500++ juta. giler lah filem ni!

    mmg best dan kelakar dll… saya sangat suke!

  11. kak nana dan faruq..mentang2 lah xena tu tak lawa korang kutuk dia eh? vanness tu lagi keji…selalu kenakan vanness lebih2…jahat!😛

  12. betul lah.dah kalau kapal terbang dan jet dan peluru berpandu dan kereta dan motor dan sebagainya meletup. tentulah mencapai sebanyak itu. lagi pun RM tu bro, bukan USD…tak percaya, kau bleh rujuk paper ahad. nanti aku bawak. eh. jangan lupe bawak buku remember me esok! haha🙂

  13. **Xena tu kan echah, tak sesuai muka watak pompuan..
    Jahat giler Keith wat watak tu…kelakar..


  14. ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

    KALAU NAK BUAT BLOG, JANGAN LUPA MASUK LAMAN WEB “Leoxa.com”
    (Themenya Terlampau Cantik Sangat & Boleh Pula Letak Adsense)

    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s