Tarak papa yeay!!

Ucapan ni untuk abang saya yang sorang ni. Suka sangat menyakat. Tarak papa hokey. I am fine. Wek!! Anyway, tahniah bro. Tak dinafikan kau memang memahami hati dan perasaan aku.

Oh ari ni lap top saya tidak dapat bekerjasama dengan baik. Sekarang saya menggunakannya dalam keadaan safe mode. Uhuhu…sedih.

Dalam kebosanan (saya) dan kelembapan (network) ini, saya telah menggunakan membuang masa melihat2 kembali gambar2 yang lama…di zaman dahulu kala.

Lalu saya jumpa gambar saya dengan abang hilang akal. Gambar ni kira2 2 tahun lalu.

Time flies. Heh.šŸ˜‰

Ni pulak masa the end of dipiyeay. main sepak takraw. Ahah.

tangan saya looks weird, right?šŸ˜‰

Malam tadi saya buat hal pulak dengan encik pirates. Saya malas nak drive balik rumah semalam, so saya tumpang dia. Hehe. Sampai simpang nak masuk rumah (dah dinner masa tu, thank God) saya pun buat ayat guilty + takut + seposen berbunyi sedemikian

me : alamak! kunci rumah…dalam kete….huhu

pirates : abih kau nak suh aku buat apa?

me : balik opis lah…amik kunci..

pirates : ah takde…lepak sampai nolee balik. *nolee, my housemate’s flight was at 9.40pm from kelate*

me : hmmm tolong la…masa ni kete dah tak banyak…

pirates : huh! nasib la…

me : nasib baik dah makan…

pirates : tau takpe…nasib dah makan…heh

me : thanks abangku! kau memang berhati mulia.

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

19 thoughts on “Tarak papa yeay!!”


  1. shocked: MALAYSIA MAKE NEW RULES FOR CHRISTIANS!!

    EVERY CHRISTIANS MUST SAY “ALLAH” RATHER THAN “GOD” & DONT SAY “TRINITY” ANYMORE..
    This is because English language not suitable anymore because the original Bible is in Arabic.

    The full story is here: ckasih.blogspot.com

  2. zahack…takpe…sekarang muka abang dah mantap..kalau lum kawen silap2 bleh jadi calon cleo’s most eligible bachelor…(nescafe tarik pun hokey bang kalau nak belanja…)

    tongah, kalau seronok, singgahla lagi…

    faruqy, aku tidak bermaksud nak menyusahkan abang pirates pun. heh. kau ada kat opis eh ari ni? bawak tak remember me?šŸ™‚

  3. zuriaf, ahaha tak tau lah apa nak jadi sekarang. banyak sangat benda kut. lap top saya ni rasanya mengikut keadaan semasa tuan dia. tuan dia blur, dia pun amik keputusan nak memblurkan diri dia jugak. ari ni pun sama kes…bilalah emotie nak bagi ai pc betul2 ni…

    mamawafiy, tau lah…aku ni kan memang seorang adek yang baik dan manja…haha

  4. ammvoiii cek echah yg vogue ittewww..
    jgn luper update blogroll me yg ittewww wehhh.. me dah findah findah umah gittewww.. jgn cakap me x bilang noooo.. uhuhu

  5. cleo eligible bachelor…ahahah.

    kalau ikut target asal bersama kawan-kawan huha sewaktu kerja prebet..mmg tahun 2008 ditarget untuk dicalonkan sebagai eligible bachelor ittew!

    ces, koya!

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s