Hilang rasa…

Ada rasa nak menulis
Tapi tak tau nak tulis apa…

Ada rasa nak berjalan
Tapi tak tau nak jalan ke mana

Ada rasa nak makan-makan
Tapi tak tau nak makan apa

Ada rasa mahu membeli
Tapi tak tau nak beli apa…

Ada rasa nak lepak-lepak
Tapi tak tahu nak ajak siapa..

Last-last…
Me : Kita beli tapau je lah Fish, then kita balik rumah, tido.
Fish : Rumah kau ke rumah diorang (oren dan paris)
Me : Aku tak bawak kunci rumah. Dalam handbag. Handbag kat opis.
Fish : Hmmm…..balik rumah diorang lah.

Haha…balik rumah orang. Tuan rumah nak kuar kul 2. Tapi kami bantai tidor sampai pukul 3. Owh hari Jumaat yang agak kosong.

p.s : Saya simpati kepada kawan2 lain yang busy.

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

18 thoughts on “Hilang rasa…”

  1. fawuq, saya dah selesaikan urusan tas tangan itu. tetapi saya masih belum beli purse baru (hari-hari bawak coin purse pinjam .. memalukan ..)

  2. hi chah…aku juga ada rasa nak ajak ko going somewhere..dgr citer D8 ada jualan lagi tapi tetiba tgh miting aku tingat lesen memandu aku mampos semalam beb…and then g post office kat JPM..tapi siot betul offline plak…jadi aku memandu tanpa lesen la ptg ni..ssttt jgn bgtau org JPJ tau…(mesti la tau kalau mereka baca blog ko ni…)

  3. mamawafiy, okay. nanti bagitau okay.
    p.s : kau tak letak telekung kau kat tempat biasa eh? menggagau aku carik dalam lipatan sejadah di surau tadi. hehe.😉

  4. sori chah aku lupa nak bgtau telekung aku letk dlm sejadah…aku solat zuhor lambat..pkl 4 (malunya)..pasu ingtkan nak solat asar kat opis jgk..alih2 bos bagi kerja urgent so x smpt solat kt opis..tapi lenkali kalu tak jumpa kat rak ko dah blh agak kat mana kan..hehehehe

  5. en_me, hehe…bukan selalu…

    AyUmi, betul2 punya tidur. haha.😆

    mamawafiy, a ah ada pameran road safety kat dataran putra. pergi kejap je semalam…

    Aisyah, huhu…merasakan yang samakah?

    Knizam, lama tak jenguk your blog. tidur, memang best!!

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s