Peperiksaan.

Ari ni sayo nak tulih kut Kelate. Khos ko AyUmi nga ore2 lain hok nok trai baco kut Kelate.

Hari tu ke, echah perekso, maso bule 12 lepas. Pahtu ke echah royat doh rezat dio, echah keno ripit so paper. Paper khusus. So, ari Selaso nih echah keno gi ambik exe sekali lagi.

Tok tahu lah prepare ke dok. InsyaAllah buleh kut. Huhu..takut nih. Wiken ni echah plan nok stadi sungguh lah ni. Isnin ni silap2 gi kijo pun gi stadi. Haha.

Pah gak, sain2 semo, do’o lah ke echah, harap2 bulehla echah luluh exe nih. Tok rok doh echah nok ripit sekali lagi.

Kay, gudlak to me dae semo sain2 hok nok perekso. Tok kiro lah perekso gapo2 pon.

Assalamualaikum!

๐Ÿ™‚

Pahe dok?

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

20 thoughts on “Peperiksaan.”

  1. hari ni saya tulis ikut bahasa Kelantan. khas untuk AyUmi dengan orang2 lain yang nak try baca ikut bahasa kelantan..

    hari tu kan, echah periksa. masa bulan 12 lepas. pastu kan echah dah bagitau result dia, echah kena repeat satu paper. paper khusus. so hari selasa depan echah kena pegi ambil exam skali lagi.

    tak tahu la prepare ke tidak. insyaAllah boleh. weekend ni echah plan nak studi sungguh2. isnin nin silap2 gi keje pun studi jugak. haha.

    pastu, kawan-kawan semua. doakan lah kat echah. harap2 boleh la echah lulus exam ni. tak larat dah nak repeat lagi skali.

    okay. good luck to me dan semua kawan-kawan yang nak exam. tak kira la exam ape pun.

    faham tak?

    FAHAM!!!!! hahaha. (aku kan orang kelantan yang sudah murtad hahahahahaha)

  2. chah…
    me kasih la mu teme kawe g beke kete sabtu lpah eh.
    (transalation:terima kasih la ko temankan aku g bengkel kete sabtu lps)
    –>betulke aku ni? ke komen memalukan diri sdiri nih? hahhha

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s