Of Yesterday…

“nok jadi cleo most eligible bachelor 2008 dah tak buleh dah, nak jadi photographer of the year 2010 la pulowk!”

Went to have drink/s with some cool friends yesterday. How I love each and everyone of them! They made my day, I guess. I love the laughing, discussing, gossiping and eating and drinking or should I say anything. It’s like we were bond together and there’s no really secret (of work and anything but some personal matters) among us all.

Then, last night, I was an assistant of a production. A “tangkap gambar” session with the wannabes photographers named, zahack, pirates and fhami. Haha. That was quite a tiring night, I’d say. Patutlah model2 semua boleh bad mood. Ahah. Last night we (they) took the divider (road) to Paddington PICC as the base.

That was interesting! Berlagak macam students buat assignment di tepi jalan. Haha. That was the thing we didn’t get to do during our uniyears, kan. So, we had our time.

Pirates konon dengan imej baru. Tapi haha. haha. haha. haha. (gelak dulu). Tadi drive sekejap then kena berenti tepi jalan, nak betulkan CONTACT LENSE. Nasib ada nolee yang berpengalaman nak jadi tutor untuk pemakaian contact lense. Hehe. Semoga nanti mata abang pirates akan semakin mesra dengan contact lense tu eh. Hehe.

p.s : Abang-abang, cacah tunggu gambar diupload eh…

p.s 2 [edited] : semalam lepak mamak al nazmaju lepas keja…ada zahack, yudi, sani, nolee, aimi, tazril, fika dan khai..

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

16 thoughts on “Of Yesterday…”

  1. hahaha was it me and faruq yg ko katakan sbg ‘some cool friends’?(eleh perasannya aku..tapi memang aku cool pun hahaha.sbnrnya kau pun rasa hepi je masa lunch semalam…..walaupun mamat mcd tu agak emo semacam je….btw tq bawak kitorg jalan2 hahahaaa

  2. sally..huhu bolehla…actually semalam aku lepak ngan set2 nih di mamak presint 9 (tempat lepak 105ers) tu…hehe…ada yudi, zaha, fika, khai, tazril, aimi, nolee dan sani….

    huhu…sabar ye t.a.t.a…
    🙂

  3. alaa… kamera dlm kete la pulowk… takpe takpe.. jap lg aku gi amik… kalo sempat, upload sblm lunch

  4. letih jadi assistant production nih cah.. kalu ikut joblist.. tukang bawok alat2.. tukang set up alat2.. tukang setup set.. hahaha fotographer karang maghi tekan snap jer.. kih kih.. tapi tu hok bulih gaji laa.. kui kui..

    tok penoh terpikir nok gi duduk bersila kat tgh2 jalan kat picc tuh.. jaddi sunggoh kito semale..huhu

  5. takpe…takpe….boleh jer komen…free je, satu sen tak tipu customer…

    err, kalau ada lagi 3-4 bijik flash boleh buat wireless keliling…pastu anak2 makan flash..ahaha!

  6. kak nana…takpe..kitorang adik beradik tak kisah punya

    niza…hehe…best…

    zahack…
    “anak papa makan flash ah….” ayat berani mati tu…

    palie, ni hobi baru diorang. tatau lah…. awak pon mantap kan amik2 gambar…

  7. ala en_me, echah pakai nikon coolpix jer…gambar2 ni bukan echah yang amik pun…itu abang2 echah yang terjebak dengan hobi2 ni jer yang ngamik gambar…diorang pakai sony alpha ngan nikon apa2 ntah…saya tidak ketahuan…

    dekat blog zahack ada jenis kamera yang dia guna…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s