Sudah-sudahla…

Inflasi naik pulak?

Bersedia ya rakan2.

Hoho.

Pengarang: aishahkay

simple young lady, living happy most of the time.

9 thoughts on “Sudah-sudahla…”

  1. ini bukan topik minyak ke inflasi ke..tapi nak cakap i like ur new motto kat atas tuh..ministry of relationship…best jgk kalau btl2 ada ministry nih…

  2. cha cha nice header! cam pernah nampak gambo tu, but nice!

    haisshhh korang ni, betul² memprovokasi t.a.t.a suh tukar cat rumah.. hmmm..

  3. bug, saya pun sudah menangis setitik…

    en_me, ya! bravo subsidi…macam mana cara pengendaliannya…kita tunggu…

    mama, yes, 5% tu terlampau…rilek je. tunggu awl 2009 katanya akan turun. huhu..

    mama, ministry of relationship? haha… (nama asal kementerian pengangkutan ialah kementerian perhubungan, tahun 1972…percaya tak?)

    t.a.t.a, header yang comel tu….ada dalam wordpress….takpe t.a.t.a, selagi bertahan dengan theme tu, bertahan…jangan mudah terpengaruh.hoho.

    kak nana…kalau le bleh naik beskal ke opis…😉

  4. mamawafiy, huyoo…sejak2 duk HR ni semua benda am aku tau kan..gossip2 hangat pun cepat je sampai..haha…😛
    *aku tengah coordinate plan strategik*

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s