Of Prison Break..

Ada sesiapa tengok Prison Break malam tadi? Korang rasa diorang boleh lepas ke tak?

Now I have to admit that when it comes to Prison Break, I really miss my ex-housemate, Ira for her enthusiasm towards the series is, obviously, influenced me as well.

If I’ve missed an episode, she will update me what it is that I’ve missed, If I was sleeping, she did wake me up, just to make me watch the series. Haha. Memories.

Last night I watched it alone, while doing laundry. The show time is a little late for me the early sleepers (yeah right), it’s at 10.30 pm. I decided to do the laundry every Monday so that I can stay up to watch PB without feeling like I am wasting my quality time (for sleeping).

Anyway, the single handed bad man (can’t recall the name) is indeed bad. I hate him! Fire stone! (batu api) betul dia tu.

Hopefully all of them will escape safely and penuh keadilan. Haha.

The once ganas warden penjara itu kenapa macam diselubungi ketakutan sepanjang masa sekarang? Oh well. I missed quite episodes this season. Thanks to the late showtime and the hectic life?.

πŸ™‚

22 thoughts on “Of Prison Break..

  1. oh tidak minat. hahaha. but my housemate suka tengok. she loves to knock on my door asking me to come and watch the episode with her.

    hahaha.. bertuah la aku nak pi tengok. huhuhu. me and scofield not meant to be together la. hahaha…

    (eh.. scofield ke nama dia?? oh. what.EVER)

  2. AyUmi, untuk seseorang yang tidak minat, mengetahui hero itu bernama scofield, u’ve done well… πŸ˜€
    housemate saya sekarang pon tak layan citer nih. kan nolee kan? huhu πŸ˜›

  3. saya tidak tgk prison break… mcm terlalu ganas je… huhu… saya kan seorang yang berjiwa lembut… πŸ˜›

  4. ohh is it? hahahaha.. tapi i jahat. last time dia nak tengok, i soh dia pi masuk bilik. i nak tengok channel AFC. hahaha.. i don’t care. TV i punya. and the astro as well. lagipun dia nak exam. don’t drool over scofield time exam. not good. hahahahahaha saja dengki.

  5. AyUmi, budak nak exam jangan dibiarkan menonton apa2 pon hahaha…

    paruk : ohoho….AFC itu tv masak2…703 huhu…

    mama; kalau ada orang hensem je terus kau stay tune eh…

    AyUmi, thanks tolong jawab…haha

  6. zuriaf scofield, tengok kat tv excitement dia lain…nak menunggu episod by episod itu memang lain dia punya excitement. lagi pun, nak donload dari mana…i dont even have internet connection at home..takkan nak donload di opis..oh the very big no no!

    mama…a ah kau memang suka masak…alamak lupa lagi nak bawak limau nipis! dah packing siap dah….sori!

  7. AyUmi, I hear you well! haha…

    Shidah, I like house, but I like Prison Break more. By the way, House there’ll be rerun of House on 701 for a week, at least…right?

  8. Erm,next week last episode kan utk season 3? saya pn kadang tengok,kadang tak. lewat sgt la waktu siaran (macam la saya tido awal pn) hahaha

    Dlm laptop ni ada complete series utk season 3 kalau tak silap but guess what?? saya tak penah tgk walau satu episode pn. saya prefer tgk kt tv sbb lg saspen (tambah2 ada iklan. lg berdebar nk tau apa jd pastu) πŸ˜€

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s